„15:42 – 6 mėnesiai su stebuklu.

Stebėti, kaip Luka auga, yra nuostabiausia gyvenimo kelionė pripildyta nepatirtų emocijų ir begalinės laimės.

Tikrai ne viskas tik gėlytės ir drugeliai, bet mokomės, stengiamės ir mėgaujamės kiekviena akimirka su Tavo šypsena, ir užburiančiu juoku“, – savo Facebook paskyroje rašė S. Nalivaika.

Sauliaus įrašą papildė ir miela šeimos nuotrauka, kurioje jis, kartu su žmona Asta, ant rankų laiko pirmagimę dukrelę.

„Delfi“ primena, kad žinia apie dukros Lukos gimimą garsi pora vasarį pasidalijo taip pat socialiniuose tinkluose.

Breaking News: 3…2…1…eteris…

Laba diena, gerbiami žiūrovai, žinių šeimynoje pasaulį nušvietė naujoji narė ir būsima žiūrovė (ypač sporto) Luka Nalivaikaitė.

Asta Žukaitė-Nalivaikienė, tu nuostabi.

2024 02 22“, – dukros gimimu tada džiaugėsi garsus sporto komentatorius.

Praėjus kiek daugiau nei mėnesiui po dukros gimimo, A. Žukaitė-Nalivaikienė plačiau apie užklupusį džiaugsmą prabilo LNK laidoje „Su sportu Adomas Grinius“. Žurnalistė tada džiaugėsi, kad pirmosios savaitės po Lukos gimimo ėjosi itin sklandžiai.

„Luka – labai geras vaikas, turiu nuostabią mergytę. Ji gero būdo, gero charakterio, pakankamai rami, leidžia man mėgautis motinyste. Labai didžiuojuosi būdama jos mama“, – teigė moteris.

Asta Žukaitė-Nalivaikienė, Saulius Nalivaika

Moteris taip pat džiaugėsi ir vyru Sauliumi. Anot jos, Saulius – nuostabus tėtis.

„Jis puikiai nuramina Luką, užmigdo, nuprausia, keičia vystyklus, eina su ja į lauką. Turiu puikų vyrą“, – didžiavosi A. Žukaitė-Nalivaikienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją