„Negalėjau praleisti šios progos. Man pirmą kartą klijavo antakius! Aš scenoje jau daug metų, žinau, kaip galima transformuotis, bet kad taip, tai wow. Man visada buvo įdomu pamatyti drag užkulisius. Jaučiuosi labai gerai, viskas kinta ir reikia nebijoti pasikeitimų. Visiems linkėčiau šių pokyčių, nes yra faina pabandyti. Tas įsijautimas į kitus personažus...Ta vidinė laisvė. Linkėčiau visiems pabandyti. Nebijokite būti savimi, jūs visi reikalingi šiame pasaulyje“, - filmavimo metu sakė Jazzu.

Kol jai buvo atliekamas ryškus makiažas, derinamas perukas, dainininkė su laidos vedėjomis kalbėjosi apie savo karjerą, šou verslo užkulisius, papasakojo apie tai, kaip kreipėsi į plastikos chirurgą.

Negana to, laidos metu J. Arlauskaitė papasakojo ir apie atvejį, kai netyčia sužinojo, jog internete yra pilna jos neįprastų nuotraukų ir kažkas net iš to uždirba.

„Netyčia atradau, kad internete pilna mano pėdų nuotraukų. Net dešimties metų senumo nuotraukos pririnktos iš visur: koncertų, socialinių tinklų, jos net reitinguojamos. Taip creepy. Kažkas iš mano pėdų „kala šabas“, daro bizniuką. Su muzika aišku - egzistuoja autorinės teisės, o čia? Autorinis kūnas? Įdomu, kiek jie uždirba“, - pasakojo Jazzu.

„Manau, kad ten viskas gerai eina, duok žmonėms užsidirbt“, - juokėsi Aura More.

„Aš šokiruota“, - stebėjosi Edma.

Laidos metu Jazzu pripasakojo daugybę įdomių istorijų, o jos transformacija pavyko puikiai.

„Tiek priplepėjom, buvo be galo smagus ir šiltas pokalbis. Kai pamačiau rezultatą, kas gavosi, supratau, kad čia - didžiulė konkurentė. Aš jau pakuojuosi daiktus“, - juokėsi Aura More.

„Išbandėme keturis skirtingus perukus ir Justės reakcijos buvo labai smagios. Pamatykite patys!“, - sakė Edma.

Laidą „Žvaigždė karalienė“ su Jazzu galite pamatyti čia: