Apie tai pirmasis pranešė naujienų portalas tv3.lt, jam policija tvirtino, kad prabangų automobilį vairavo J. Nainys. „Delfi“ šaltiniai šią žinią patvirtino irgi.

Policijos departamento duomenimis, rugpjūčio 3 d. apie 22 val. 57 min. Biržuose, Biržų pilies teritorijoje, automobilis „Audi RS 7 Sportback“, vairuojamas 1983 m. vyro, kliudė ir sužalojo policijos pareigūnę (gim. 1983 m.) Ši Biržų miesto šventės metu patruliavo.

Po smūgio moteriai buvo suteikta medicininė pagalba. Ji, kaip pranešama, gydoma ambulatoriškai. „Delfi“ žiniomis, moteriai galimai lūžo koja.

Vairuotojui įteiktas šaukimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

„Delfi“ dėl nemalonios situacijos bandė susisiekti su J. Nainiu, tačiau nesėkmingai – garsus vyras nekėlė telefono ragelio.

Iš pradžių kreipėsi pagalbos

Žinomas vyras važiavo į Biržų miesto šventę, kur susirinkusieji laukė jo pasirodymo. Jis ant scenos užlipo po 23 val. Tačiau ne visiems buvo žinoma, kad, nepavykstant privažiuoti, jis kreipėsi pagalbos į minėtąją pareigūnę.

„Delfi“ duomenimis, incidentas įvyko prieš pat J. Nainiui pasirodant ant scenos. Jis dėl didelės žmonių gausos negalėjo privažiuoti prie scenos, kur turėjo vykti jo pasirodymas, tad pamatęs patruliuojančią pareigūnę paprašė jos pagalbos. Pareigūnė lydėjo jį, kol kažkas pasimaišė ir nesuvaldęs automobilio kliudė pagalbininkę.

Įvykio metu pareigūnė buvo nežymiai sužalota. Galimai nukentėjo moters koja.