Naujausiai laidai su J. Valančiūnu žiūrovai gražių komentarų negaili iki šiol. Daugelis stebėjosi krepšininko laisvumu, laidomais juokeliais ir atvirumu. Tokio pokalbio su mylimu lietuviu sporto aistruoliai buvo labai pasiilgę.

Tinklalaidė, kurioje didelis dėmesys skiriamas maistui, aptariamos ir gyvenimiškos temos. Šįkart J. Valančiūnas paatviravo apie tai, koks jis yra namuose bei negailėjo gražių žodžių savo mylimai žmonai.

Pasirodo, kad ruošdamasis sezonui, Vašingtono „Wizards“ ekipos vidurio puolėjas turi itin rūpintis savo fiziniu pasiruošimu, todėl jo namuose sukasi privatus virtuvės šefas. Lietuvių kilmės kulinaras krepšininkui gamina kruopščiai apskaičiuotus ir subalansuotus patiekalus tam, kad būtų pasiekti kuo geresni rezultatai.

„Sezono metu turiu lengvai prisilaikyti dietos. Skaičiuoji kalorijas, žiūri svorį, maistą – viskas susideda. Žiūri, kaip tu jautiesi aikštelėje. Asmeninis šefas palengvina gyvenimą tūkstančius kartų“, – neslėpė laidos svečias.

Jonas Valančiūnas su žmona

Tiesa, daugelį patiekalų sugalvoja ne kas kitas, o jo žmona Eglė Valančiūnienė.

„Ji labai gerai gamina. Labai gerai. Ji gal ir nedaro liaudies virtuvės patiekalų, nors tikrai tai moka daryti, bet moka gaminti sveikus patiekalus, turi daug sveikų receptų, kuriuos ji sugalvoja pati, – gražių žodžių antrai pusei negailėjo sportininkas. – Aš žinau, kad šefuko – fizinis darbas, o idėją bus sugalvojusi Eglė.“

Laidoje aptarti ir pirkiniai, kuriuos krepšininkas sau galėjo leisti prasidėjus sėkmingai karjerai. Be investicijų į verslą, patogių kelionių visai šeimai, Jonas palepino ir save, ir savo mylimąją.

Pasirodo, sutuoktinę jis yra nustebinęs vienu trokštamiausiu akseusuaru visame pasaulyje – mados namų „Hermes“ rankine.

„Tai buvo antro, gal trečio kontrakto metu. Mano Eglė neturi problemų, priklausomybių tam. Ji geriau apsvarsto, apsižiūri, kad būtų ir gražu, ir praktiška. Ji tokia – su galva“, – šyptelėjo pašnekovas.

Laidos „Paskutinė vakarienė“ epizodas su J. Valančiūnu peržiūrėtas jau beveik 150 tūkst. kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją