Anksčiau mėgdavo atšvęsti su trenksmu

Jubiliejų šiandien mininti L. Kazlauskienė – it ant sparnų. Moteris su didžiule laime „Delfi“ teigė jau nuo pat ankstyvo ryto sulaukianti ne tik artimųjų, bet ir gerbėjų sveikinimų, kurie esą glosto širdį.

Ypatingai atšvęsti gimtadienio Liveta šiandien neketina, tačiau ši diena – puiki proga prisiminti laikus, kada moteris ir jos mylimasis Petras, savo gimtadienį minintis rugsėjo 21-ąją dieną, savąsias sukaktis atšvęsdavo tiesiog su trenksmu.

„Kol buvome jauni, gimtadienius mėgdavome švęsti ypatingai. Mūsų namelyje tiesiog stogas kilnodavosi, nebūdavo įmanoma privažiuoti, visos gatvelės būdavo užkimštos automobiliais. Švęsdavome net kelias dienas“, – prisiminimais dalijosi L. Kazlauskienė.

Liveta Kazlauskienė

Ji taip pat atskleidė, kodėl noras kelti didžiules gimtadienio puotas kiek išblėso.

„Dabar, su metais, kažkaip norisi ramybės. Anksčiau, jeigu per savo gimtadienius nedarydavome baliaus, skubėdavome į Vokietiją pakeliauti. Būdavo taip, kad artimieji pasveikindavo, o mes susikraudavome lagaminus ir vykstame kur nors pailsėti“, – sakė L. Kazlauskienė.

O šiais metais Liveta teigė pakeliauti spėjusi dar prieš jubiliejų.

„Šį kartą taip pat buvome išvykę. Buvome Egipte – buvo nuostabios atostogos. Dabar grįžome, reikia šiek tiek poilsio, o po to – pagalvosime. Gal bus koks nors jubiliejinis koncertas, o gal su draugais susibėgsime“, – svarstė moteris.

Gimtadienio nuotaikos – visą savaitę

Nors kol kas, kaip sako L. Kazlauskienė, planuoti to, kaip paminės jųdviejų su vyru sukaktis, ji neskuba, vieną ji žino tvirtai – gimtadieninėmis nuotaikomis moteris gyvens visą savaitę. Tai Livetai jau yra įprasta, mat, galima sakyti, ji savo gyvenime turi net dvi gimimo dienas.

„Mano tikrasis gimtadienis yra rugsėjo 20-ąją, bet pase parašyta rugsėjo 27-oji – tai yra klaida“, – teigė garsi dainininkė.

Ji taip pat papasakojo, kaip ir kodėl taip nutiko.

„Tais laikais, kai aš gimiau, būdavo taip: gimus kūdikiui, iš karto niekas nesuteikdavo gimimo liudijimo – turėdavai ateiti po savaitės. Tą savaitę duodavo kūdikiui išgyventi. Jeigu kūdikis išgyvendavo – suteikdavo jam gimimo liudijimą. Po savaitės, kai tėtis nuėjo, paflirtavo su tomis moterimis, kurios, matyt, buvo gražios, o jos ir parašė tą pačią dieną, kada atėjo tėtis. Jis to taip ir nepastebėjo, tad mano pase liko įrašyta rugsėjo 27-oji“, – „Delfi“ pasakojo L. Kazlauskienė.

Liveta Kazlauskienė

Pasak Livetos, gimtadieninių sveikinimų ji iki šiol sulaukia per abi dienas.

„Aš savo gimtadienį švenčiu visą savaitę. Vieni sveikina pagal pasą, kiti – pagal feisbuką, bet sveikina labai aktyviai“, – džiaugėsi ji.

Labiausiai širdį šildo artimųjų meilė

Kalbėdama su „Delfi“, garsi moteris ne kartą pasidžiaugė šiandien sulaukusi šiltų ir širdį virpinančių jubiliejinių sveikinimų gausos. Savo meile šį rytą Livetą apdovanojo ir jos artimiausi žmonės, kurie jubiliatę staigmenomis stebino nuo pat ankstyvo ryto.

„Mano brangiausi žmonės jau mane pasveikino – ir dukrytė, ir vyras, ir mama, ir sesės laukiu atvykstant iš Tauragės.

Ankstų rytą, kai aš dar buvau su naktinukais, akardeono maršas jau grojo, dukra ir vyras jau stovėjo su didžiausiomis, gražiausiomis gėlių puokštėmis. Ir šuniukas atbėgo – ir ji su balionu ant kaklo. Labai džiaugiuosi. Artimųjų žmonių, gerų draugų palinkėjimai, mielos žinutės – visa tai pakelia ant sparnų. Šiandien aš tikrai esu pakylėta iki pat dangaus“, – teigė L. Kazlauskienė.

Liveta Kazlauskienė su dukra Ingrida ir vyru Petru

Tiesa, šio to palinkėti moteris nori ir pati sau.

„Pati sau norėčiau palinkėti sveikatos ir neprarasti to polėkio. Aš pagalvoju: aš esu tikrai labai aktyvi. Mano vyrui turbūt nelabai lengva yra. Jam jau artėja 70 metų, rytoj sukaks 68-eri. Šalia tokios aktyvios moters jam reikia tikrai stipriai pasistengti, bet aš linkiu sau to aktyvumo neprarasti. Svarbiausia, kad būtų gera sveikata, o aš daug noriu, daug svajoju“, – sakė Liveta.

O vienas iš jos norų – ir toliau savo muzika bei kūryba džiuginti gerbėjus.

„Mes labai pasiilgstame savo koncertų, į kuriuos susirenka tikrieji mūsų gerbėjai. Jie tikrai yra patys ištikimiausi jau 35 metus. Gerbėjų žinutės plūsta ir plūsta“, – teigė dainininkė.

Jaučia, kad yra saugoma iš aukščiau

Kaip sako L. Kazlauskienė, per savo spalvingą gyvenimą ji jau įsitikino, kad svarbiausia visame kame yra meilė ir pozityvumas.

„Svarbiausia gyvenime yra pozityvumas, meilė artimiesiems, meilė savo gerbėjams, meilė gyvenimui. Aš jaučiuosi visą laiką mylinti gyvenimą ir man atrodo, kad mane Dievas, šventoji Marija ir visi gerieji angelai globoja. Jie man net atitinkamu momentu pakiša pagalvę“, – teigė ji.

Liveta Kazlauskienė

Tiesa, tuo jai teko įsitikinti realiomis patirtimis.

„Vienais metais buvo toks nuotykis. Dukra mane su gimtadieniu pasveikino iš vakaro ir palinkėjo: mamyte, lengvo tau skrydžio. Įsivaizduojate, kitą dieną aš lekiu su paspirtuku ir matau duobelę. Net nespėjau apsukti tos duobelės – kaip aš skridau nuo to paspirtuko ant asfalto... Sunku patikėti, bet nebuvo nei jokio įbrėžimo. Man nieko nenutiko, nieko nesusižeidžiau, o nuskridau turbūt 10 metrų.

Vyras pribėgo, o aš juokiuosi. Man atrodo, kad kažkoks angelas sparną man pakišo ir nuleido mane. Tikrai neįtikėtina. Aš šventai tikiu, kad mane globoja visi mano gerieji angelai. Aš visada esu su jais, visada meldžiuosi, dėkoju Dievui už gražią dieną, už gerus žmones, prašau jo sveikatos mano brangiems žmonėms, meldžiu ramybės ir visiems to paties linkiu – kad nepamestų pozityvumo. Gyvenimas suteikia sparnus – pasinaudokime jais“, – neįtikėtina istorija ir įkvepiančiomis mintimis pasidalijo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją