Šiuos kadrus redakcijai siuntęs asmuo teigė, kad Paryžiuje pastebėti verslininkai visą laiką tarpusavyje diskutavo.

J. Pikelis šiuo metu išties vieši Prancūzijoje.

„Delfi“ susisiekus su J. Pikeliu, šis neneigė, kad nuotraukose jis užfiksuotas su P. Durovu. Pasiteiravus, koks ryšys juodu sieja, jis teigė: „Paprastas, draugiškas ryšys. Atvykau pas draugą į gimtadienį“.

Tiesa, pateikus daugiau klausimų, pašnekovas plačiau apie šią situaciją komentuoti atsisakė.

P. Durovui spalio 10 dieną sukako 40 metų.

„Delfi“ skaitytojas laiške pasakojo, kad du žinomus vyrus bei drauge su jais ėjusią jauną moterį pastebėjo trečiadienį Paryžiuje, išeinant iš viešbučio.

„Prieš kelis mėnesius viename iš „Telegram“ kanalų mačiau vaizdo įrašą su P. Durovu ir J. Pikeliu kartu lankantis renginyje Dubajuje“, – pridūrė jis.

Ir netrukus atsiuntė minėtąjį vaizdo įrašą, kuriame matyti į minėtus garsius vyrus iš tiesų panašūs žmonės.

J. Pikelis – vienas žinomiausių jaunosios kartos verslininkų, atsiduriantis ir turtingiausiųjų sąrašuose. Jis taip pat žinomas kaip kriptovaliutų investuotojas.

Justas Pikelis ir Pavelas Durovas Paryžiuje:

Sulaikytas Prancūzijoje

P. Durovas buvo sulaikytas atliekant ikiteisminį tyrimą dėl platformos „Telegram“ nesugebėjimo tvarkyti joje skelbiamą turinį ir bendradarbiauti su teisėsauga, siekiant užkirsti kelią neteisėtai prekybai narkotikais, sukčiavimui ir vaikų išnaudojimui šioje socialinėje platformoje.

Po P. Durovo arešto išplatintame pranešime „Telegram“ teigė, kad laikosi visų ES įstatymų ir jokių teisės aktų reikalavimų nėra pažeidusi.

Prancūzijos pilietis P. Durovas, rugpjūčio 25 d. sulaikytas Paryžiuje, šiuo metu yra paleistas už užstatą, tačiau iš šalies išvykti negali.

P. Durovas yra mįslinga, retai viešai pasisakanti asmenybė, Rusijos, Prancūzijos ir Jungtinių Arabų Emyratų, kuriuose įsikūręs „Telegram“ kanalas, pilietis. Žurnalas „Forbes“ jo turtą vertina 15,5 mlrd. dolerių, tačiau jis išdidžiai propaguoja asketiško gyvenimo dorybes, maudosi šaltame vandenyje, negeria alkoholio ir kavos.