„Dingo EVALDAS RUSYS!

Paskutinį kartą matytas šeštadienį tarp 00:00 ir 01:00val prie Klaipėdos viešbučio.

Išėjo apsirengęs ryškiai raudonu kostiumu!

Policijoj ir ligoninėse ieškota, bet deja, jo ten nėra. Nerimauja šeima bei draugai. Gal kas matėt ar turit kokių žinių?“, – į sekėjus kreipėsi Justina Partikė.

Kiek vėliau moteris papildė informaciją apie ieškomą asmenį – nurodė, kaip jis buvo apsirengęs.

„Paskutinė nuotrauka jo. Su šitais drabužiais ir dingo. Klaipėdiečiai ir visi, jei eisit gatve parku ar belekur, dairykitės aplink! Stebėkit griovius, upes, krūmus...Visą aplinką, kur jis galėtų būti! Raudoni rūbai turėtų šviesti, jei nėra murzini. Mes nevilty...“, – prisipažino Justina.

Paiešką paskelbė ir Klaipėdos apskrities VPK.

„Klaipėdos m. PK pareigūnai ieško dingusio be žinios Evaldo Rusio gimusio 1990 m. Vyras 2021-10-17 apie 00.01 val. išėjo iš renginio Naujojo Sodo g. , Klaipėdoje.

Evaldas Rusys yra apie 180 cm. ūgio, lieso kūno sudėjimo, ant kairės rankos dilbio yra tatuiruotė. Vilkėjo raudonais marškiniais, raudonomis kelnėmis, juoda medžiagine striuke, avėjo baltus sportinius batelius, galėjo būti užsidėjęs juodą kepurę.

Galinčių suteikti vertingos informacijos apie dingusį asmenį maloniai prašome pranešti telefonu 8 700 60712 arba el. paštu: nerijus.mendelis@policija.lt“, – rašoma pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)