Antradienį socialiniuose tinkluose J. Partikė pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame parodė sužadėtuvių žiedą.

„Aš pasakiau taip“, – rašoma didelėmis raidėmis vaizdo įraše.

Vėliau žinomos moters gerbėjai gali pamatyti, kaip ji parodo motociklo raktelius, necenzūrinį gestą ir nueina prie savo transporto priemonės.

Po šiuo vaizdo įrašu žmonės neslėpė esantys suglumę, teigė, kad skubėjo sveikinti J. Partikę, vis dėlto vaizdo įrašo pabaigoje pamatė, kad iš tiesų ji susižadėjo su... Savo motociklu.

„Jau norėjau sveikint. Na, bet nebūtum tu“, „Pats geriausias žiedas“, „Gera išdurkė“, – rašė J. Partikės sekėjai.

„Delfi“ primena, kad J. Partikė neseniai pranešė, jog džiaugiasi naujais jausmais. Savo gerbėjams ji po dviejų mėnesių draugystės parodė mylimąjį Vygaudą. Porą sujungė ne tik aistra vienas kitam, bet ir motociklams. Birželio 19-ąja pora minėjo dviejų mėnesių draugystės sukaktį.

Vienoje televizijos laidoje apsilankiusi Justina pasakojo, kad norėtų rasti vyrą, kuriam taip pat patiktų motociklai. Tuomet užsibrėžusi tikslą išmokti gerai valdyti šią transporto priemonę, ji ne tik išsilaikė teises, bet ir sutiko Vygaudą, motociklų ąsą.

Apie naują meilę J. Partikė rašė feisbuke, o taip pat sutiko pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais.

„Ir jau 19 d. išmušė… Šiandien lygiai 2 mėnesiai, kai jis atėjo į mano gyvenimą ir jį atsinešė daugybę švelnumo, meilės ir pripildė mano veidą plačios šypsenos. Ko man taip trūko... Garsus juokas mano kasdienybė net kai jo ir nėra šalia“, – džiaugėsi Justina.

J. Partikė dar visai neseniai išsiskyrė su treneriu Broniumi Šukiu. Ji neslėpė, kad ši patirtis jai buvo skaudi.

„Pripildė mane vidinės ramybės – aš tokia rami viduje ,kad nepamenu, kada man nekilo klausimų ar abejonių... Aš galiu būt savimi ir jaustis reikalinga. Tiesiog esu maksimaliai atsipalaidavus. Be jokių mąstymų kaip kaip kodėl...“ – rašė moteris.

Anot Justinos, naujas mylimasis turi puikų humoro jausmą.

„Labai rimtas, švelnus, be proto vyriškas, be galo linksmas, sarkastiškas, rūpestingas, padedantis ir mylintis... Plius mus vienija mano nauja aistra, jam sena – motociklai. Ačiū, kad man tapai ne tik mylimu žmogumi, užuovėja, kur pirmąkart jaučiuosi tokia saugi, bet ir geriausiu draugu! Kuriam galiu pasakot viską ir kuris išklausys, kuris patars... Kuris kai reikės apsikabins ar kartu iš visų plaučių pasijuoks. Bet su juo – juoko pilni namai.

Galim kalbėt iki kol prašvis... Ir be jokių baimių ar galvojimų, ką pasakyt. Atrodo, jau daugybę metų žinau jį... Man tiesiog gera su šiuo žmogumi... Ir dėkoju likimui, kad man jį atsiuntė jį tada, kada man labai reikėjo to saugumo jausmo ir begalinio rūpesčio“, – rašė moteris.