DELFI pasidomėjus, kodėl renginiuose Ingridą dažniausiai matome vieną, ši nusišypsojo ir patikino, kad tiesiog porai sunu rasti bendro laisvo laiko. „Esame užimti, tad susiderinti laiką nueiti į kokį renginį kartu yra sudėtinga. Be to, tai mano gyvenimo ir darbo dalis, jam tai nėra įprasta“, – DELFI kalbėjo Ingrida.

Fotografams paprašius kartu papozuoti, jos širdies draugas kiek kuklinosi, tačiau įkalbėtas vis dėlto sutiko. Ingrida juokėsi, kad jis tiesiog nemėgsta fotoobjektyvų: „Man kartais sunku jį įkalbėti net asmenukei nusifotografuoti. Jis tiesiog nemėgsta pozuoti“.

Vis dėlto pora bendro laiko atranda, nors abiejų darbo grafikai ir įtempti. „Būname kartu, o šį vakarą, gavę pakvietimą išbandyti mongolišką restoraną, susiviliojome. Ir nors viešumoje retai būname kartu, vienas kitam laiko tikrai randame“, – kalbėjo I. Martinkėnaitė.

Restorano „InContro Hot Pot“ atidarymui „dirigavusi“ Saulenė Chlevickaitė kvietė svečius išbandyti neįprastą virtuvę: patiems rinktis ingredientus ir juos virti pasirinktame sultinyje.