Šiemet pora drauge skaičiuoja solidų vestuvių jubiliejų – santuokos dešimtmetį. Šios vestuvių metinės dar kitaip vadinamos alavinėmis arba rožinėmis.

Šia proga garsus kompozitorius socialiniuose tinkluose pasidalino šventiška žinute. D. Zvonkus, kaip visada, nestokojo humoro.

„Prieš lygiai 13 metų susitikome dviese „puodukui kavos“.

Prieš lygiai 10 metų įpuolėme į santuokos liūną.

Ji kokius tris kartus bandė mane palikti (visi iki vestuvių).

Man irgi buvo pridygę ragų įvairiose organizmo vietose.

Bet kažkaip atsilaikėme ir netgi pagausinome savo gretas.

Dabar taip: jei surenkame 10000 like’ų, bandysime dar 10 metų pratempti“, – juokavo muzikos kūrėjas.

Po šiuo įrašu pasipylė gausybė komentarų – visi linkėjo laimės, meilės ir dar ilgų metų drauge. Savo sveikinimus po D. Zvonkaus įrašu paliko ir Natalija Bunkė, Merūnas Vitulskis, Stanislavas Stavickis-Stano, Aras Vėberis, Nora Lapinskienė, Juozas Kuraitis ir kiti žinomi šou pasaulio veidai.

Tiesa, bene jautriausias sveikinimas šia proga skriejo iš D. Zvonkaus mamos lūpų: „Prisijungiu prie Jūsų sveikinimo: mielieji Katažina ir Deivydai, - džiaugtis vienas kitu, džiaugtis vaikučiais, džiaugtis namais, džiaugtis Vilniumi, Lietuva ir visu pasauliu! Ir... Ištvermės, ištvermės, ištvermės!!!“, – rašė ji.

Įdomu tai, kad kiekvienais metais, santuokos sukaktuvių proga, pora vyksta keliauti prie Lavyso ežero. Į šią vietą Dzūkijoje šeima keliauja drauge su savo vaikais – dvynukais Kornelija ir Donatu.

Visgi šiemet pora šią tradiciją sulaužė. Portalui lnk.lt jie prasitarė, kad dėl užimtumo prie mylimo ežero šįkart nevyks.

„Deividas turi labai daug darbų, aš – taip pat užsisukusi su vaikais, su darbais. Jei nuspręsime švęsti, tai labai spontaniškai – tą pačią dieną ar vakare prieš tai“, – atviravo dainininkė.

Deivydas ir Katažina Zvonkai

Delfi primena, kad pora susituokė prieš dešimt metų Medininkų Švč. Trejybės ir Šv. Kazimiero bažnyčioje. Bene laukiamiausiomis metų vestuvėmis tituluojamoje šventėje dalyvavo ir gausus būrys pramogų pasaulio atstovų. Savo santykius jie taip pat oficialiai įteisino Vilniaus rajono civilinės metrikacijos skyriuje.

Pamaldas kunigas vedė lietuvių ir lenkų kalbomis, bažnytinės giesmės buvo giedamos lenkiškai. Prie giedotojų būrio prisijungė ir pati nuotaka.

„Labai graži kunigo kalba. Nuoširdi, tikra, skirta mums visiems, kurie atėjo pasidalinti džiaugsmu kartu su mumis“, – po ceremonijos Delfi kalbėjo K. Zvonkuvienė.

Jaunavedžiai pasakojo, kad jų šventėje bus tiek lietuviškų, tiek lenkiškų tradicijų bei akcentų. „Bus tautų draugystė. Būsime draugiška šeima“, – tuomet sakė jaunoji.

Medininkų bažnyčią savo vestuvėms pora pasirinko neatsitiktinai. Dainininkė sakė, kad ši vieta jai yra labai brangi, nes būtent čia prasidėjo Katažinos muzikinis kelias – nuo 10-ies metų su choru atlikėja giedodavo mišiose.

„Giedojau šios bažnyčios ansambliuke. Po to jam vadovavau. Su šia bažnyčia mane sieja ypatingas ryšys, – prisipažino Katažina. – Giedodama per savo vestuves dar gyvenime nejaučiau to, ką jaučiau šiandien“.

Svarbiausia, anot jų, gyvenime nepaleisti vienas kito.

„Kaip kunigas sakė, gyvenimas bus ne vien rožėmis klotas. Susidursime ir su sunkumais. Bet svarbiausia – visą laiką laikytis kartu už rankų kaip kad šiandien. Mes nebesame tik aš ir tu. Nuo šiol mes esame kartu“, – sakė per ceremoniją iš laimės susigraudinusi Katažina.

Poros vestuvių ir gyvenimo akimirkos: