40-metė žvaigždė praėjusį mėnesį nuskrido į Turkiją, kad ten atliktų virtinę veido ir kūno operacijų. Dabar ji jau pasiruošusi vėl sugrįžti į šią šalį ir atlikti dar daugiau procedūrų.

„The Sun Online“ K. Price artimas šaltinis aiškino: „Katie prisipažino, kad jos kūnas negyja taip sparčiai, kaip tikėjosi. Tačiau ji jau suorganizavo dar vieną kelionę, kur per kelias savaites jai bus atlikta dar daugiau operacijų. Ji nesustos, kol taps tobula: Katie manymu, šios paskutinės kelios savaitės garantuos jai tobulą kūną“.

„Tačiau jos mama ir sesuo išties nerimauja – kiekviena operacija jos organizmui sukelia didžiulį stresą, po jų Katie būna labai silpna ir kenčia didžiulį skausmą, todėl jos maldauja Katie nevykti operuotis. Bet ji nemano, kad tai pavojinga, ji sakosi besidžiaugianti savo veidu, tad kodėl visko iškart nesusitvarkius“, – tęsė šaltinis.

K. Price atstovų paprašyta situaciją pakomentuoti.

Praėjusį mėnesį thesun.co.uk atskleidė, kad buvęs modelis artimiausiomis savaitėmis planuoja vienuoliktą krūtų tobulinimo operaciją ir po pilvo plastikos likusių randų šalinimo operaciją.

Katie artimas šaltinis teigė, jog ji yra įsitikinusi, kad jos krūtys atrodo „netvarkingos ir šonuose įdubusios“.

Penkių vaikų motina pirmą sykį po chirurgo peiliu atsigulė 1998-aisiais – tuomet ji pasididino krūtinę iki 32C dydžio.

Metams bėgant jai buvo atliktos dar kelios krūtinės dailinimo operacijos: iš pradžių krūtys padidėjo iki 32D, o galiausiai pasiekė 32GG dydį.

Trečiadienį K. Price smarkiai nustebino „Good Morning Britain“ žiūrovus pasirodžiusi šioje rytinėje laidoje aptarti savo pastarųjų operacijų.

Ji prisipažino, kad veidui ir sėdmenims buvo atliktos jos pačios riebalų injekcijos. Dėl to gerbėjai ėmė Katie lyginti su Frankeinšteinu ir Jocelyn Wildenstein.

Laidoje K. Price pasakojo: „Neseniai, prieš dešimt dienų, man nuo kelių iki liemens buvo atliktas riebalų nusiurbimas, o riebalai panaudoti sėdmenims tobulinti. Mano pačios riebalai buvo panaudoti mano sėdmenims. Tai būtų galima vadinti brazilišku užpakaliuku, bet man nebuvo dėti implantai ir sėdmenys nėra tokie dideli“.

Penkių vaikų mama tęsė: „Mano veidas atrodo tarytum ateivio, nes jis vis dar sutinęs. Iš tiesų atrodau truputį kitaip. Po akimis man buvo atliktos mano pačios riebalų injekcijos“.