Kaip skelbiama „The Roop“ feisbuko puslapyje, greita grupės narių kelionė iš Kauno į Nidą klausimų sukėlė ne vienam gerbėjui. Tam, kad liktų kuo mažiau nežinomųjų, trumpa kelionės istorija „The Roop“ nusprendė pasidalinti viešai ir atskleidė, kaip jiems pavyko įvykdyti tokią greitą ir atsakingą misiją.

„Ne vienas žmogus klausė, kaip mes suspėjome apie 19 valandą nulipę nuo Ed Sheeran scenos Kaune jau koncertuoti 21:30 valandą Nidoje, visai kitoje Lietuvos pusėje. Atsakymas – skrydis!“, – rašoma oficialiame grupės puslapyje.

Įraše taip pat priduriama, kad skrydis iš Kauno į Nidą truko vos apie vieną valandą ir atskleidė neįtikėtiną mūsų šalies grožį.

„Žvelgiant iš viršaus ir matant plačiau, dar kartą įsitikini, kad tikrai graži ta mūsų Lietuva! Spėjome tik apsidairyti, numigti 10 minučių ir jau pilotas kviečia pažiūrėti į priekį, nes matosi kaip blizga Kuršių Marių vanduo nuo besileidžiančios saulės“, – teigė „The Roop“ nariai.

Ko gero, į 70-metį atšventusios legendinės „Kuršių marių regatos“ sceną grupės nariai lipo nusiteikę itin pakiliai, mat vakaras Kaune jiems buvo išties ypatingas. Dariaus ir Girėno stadione publika „The Roop“ sutiko tikrai šiltai. Ne gana to, lietuvių mylima grupė turėjo galimybę asmeniškai susipažinti su pasaulinio garso atlikėju ir kūrėju Edu Sheeranu.

Kaip anksčiau buvo rašoma „Delfi“, pažintis su Edu „The Roop“ nariams paliko didelį įspūdį. Mintimis apie tai socialiniuose tinkluose pasidalijo grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius, kurį ypatingai nustebino superžvaigždės paprastumas.

„Edas yra paprastas, šilto bendravimo žmogus. Pasikalbėjome apie balso užkimimą, nes abu šiandien su šiek tiek pavargusiais balsais, tačiau žinome technikas, kaip dainuoti, kad beveik nesijaustų.

Pakalbėjome ilgiau, nei reikėtų iš paprasto mandagumo. Ir tai yra gražus jo gestas.

Ačiū už galimybę atidaryti šou. Labai graži patirtis. Jaučiu, kad matomės ne paskutinį kartą“, – vylėsi lietuvių atlikėjas.

Edo Sheerano koncerto Kaune metu užfiksuotų akimirkų galerija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją