Apie tai, kad po kovos su sunkia liga mirė jo mama, V. Krivickas socialiniame tinkle Facebook pranešė liepos 3-ąją.

„Šiąnakt, po sunkios ligos, Dievas pas save pasikvietė mano mylimą mamą Laimutę. Mama išėjo būdama 66 metų“, – rašė jis.

Anot žinomo vyro, jo mamos Laimutės gyvenimas buvo labai prasmingas.

„Buvo puiki žmona, mama užauginusi du sūnus, mokytoja – išmokiusi ne vieną vaiką, tame tarpe ir mane, groti smuiku, buvo puikus žmogus… Mums jos labai trūks“, – skausmu dalijosi Vilius.

Vilius Krivickas

V. Krivicko mama Laimutė ilgus metus Marijampolės meno mokykloje dirbo smuiko mokytoja. Pasklidus žiniai apie mylimos kolegės mirtį, pagarbą jai viešai išreiškė ir mokyklos bendruomenė.

„Laikas – tai labai svarbi poema, tik man orkestro grojama. Kažkas man trukdo klausyti – nieko negirdžiu. O gaila, kompozicija eina vis toliau, galbūt netrukus pasibaigs. Tai, ko neišgirdai, – pražus. Ta kompozicija – tai gyvenimas, ir ji tik vieną kartą būna grojama“ (M. K. Čiurlionis).

Saulėta liepos diena, o Marijampolės meno mokykloje – liūdna žinia... Šiąnakt iškeliavo Laimutė Krivickienė – mylima mokytoja, kolegė, draugė, dukra, žmona, mama“, – buvo rašoma pranešime.

Atsisveikinimas su L. Krivickiene įvyko Marijampolėje, laidojimo namuose „Sustojęs laikas“, liepos 3-4 dienomis. Į Senąsias miesto kapines velionė buvo išlydėta šiandien, liepos 5-ąją. Reiškiame nuoširdžią užuojautą mirusiosios šeimai, artimiesiems ir visiems ją pažinojusiems.