Krepšinio rungtynių nepraleido ir verslininkas Dalienius Bunkus su sūnumi Kristupu bei dukra Nicole. Arenos VIP vietose buvo galima pastebėti ir socialinių tinklų žvaigždę Kristiną Meseguer su vyru Enrique.

Rungtynių akimirkos – galerijoje:

Anksčiau K. Meseguer „Delfi“ yra pasakojusi, kad Enrique – ekstremalaus sporto gerbėjas, nuo 6-erių metų važinėjo su krosiniais motociklais.

„Važinėdavo po kalnus, šiam sportui reikėjo tikrai daug jėgos, taigi, jį visą gyvenimą lydėjo adrenalinas. Vėliau, gal 10 metų dirbo slidinėjimo treneriu, čiuožiant darydavo salto. Jis – sportiškas vyras nuo mažens, tik dabar, padelyje, jau adrenalino nėra, bet žinote, jau senatvė“, – juokėsi K. Meseguer.

„Delfi“ primena, kad penktadienio vakarą Vilniaus „Twinsbet“ arenoje buvo žaidžiamos antrosios LKL pusfinalio serijos iki trijų pergalių rungtynės tarp dviejų sostinės klubų – „Wolves Twinsbet“ ir „Ryto“.

Visiškai dominavę praėjusio sezono vicečempionai Ryto“ vyrai sutriuškino savo principinius varžovus net 113:75 (32:22, 29:22, 36:20, 16:11) ir išlygino serijos rezultatą – 1-1. Trečiasis susitikimas numatytas pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją