Pasak „Acme“ pranešimo spaudai, “Bandičių” aktorė yra tituluojama antra turtingiausia Lotynų Amerikos atstove Holivude. Ją lenkia tik seksuolioji aktorė ir daininkė Jenifer Lopez.

Tačiau pati Salma tiesiog niršta girdėdama, kad viešai yra publikuojama jos finansinė padėtisir kad viskas yra dar ir išgalvota.

„Tai pati didžiausia nesąmonė, kokią man teko girdėt. Perskaičiusi šią naujieną, juokiausi visą pusdienį. Aš niekada net neturėjau progos užsidirbti 100 milijonų dolerių ir manau, kad nelabai norėčiau tiek daug turėti. Esant tokiai padėčiai Meksikoje, kai žmonės miršta iš bado, man labai nemalonu girdėti, kad esu priskiriama prie milijonierių, juolab, kad aš tokių pinigų net nesu mačiusi savo akyse. Jeigu turėčiau savo banko sąskaitoje 100 milijonų dolerių, būčiau seniai pasitraukusi iš Holivudo ir žymiai daugiau padariusi, kad padėčiau savo tautiečiams, nei galiu padėt dabar. Aš atidaryčiau pagalbos centrus, kur galėtų kreiptis moterys, patyrusios vyrų smurtą savo šeimose. Daryčiau viską, kas mano jėgose, kad sumažinti skurdą ir nepriteklių“, - savo nuomonę apie pinigus išdėstė Holivudo meksikietė.

Salma Hayek yra garsiausia Meksikos atstovė ir taip pat labai daug prisidėjo prie pagrindinių savo šalies problemų, tokių kaip žiauraus elgesio su moterimis, paviešinimo bei sprendimo būdų.

„Banditės“ kino teatrus "apiplėšinės" nuo rugpjūčio 25 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją