„Ieškojome savaitėlę, kas tėtis – radom. Dokumentai sutvarkyti, pasirašyti, legali pilietė. Susipažinkite, 39 savaites augusi pilvelyje, drakoniukė Eila Jonaitytė. Mūsų mazgelis užaugo“, – su sekėjais džiaugėsi moteris.

Delfi primena, kad dukrelės per Šv. Velykas Dijora susilaukė kartu su širdies draugu Andriumi Jonaičiu. Džiugią žinią, kad netrukus taps mama, D. Petrikonytė pernai rudenį pranešė socialiniuose tinkluose.

„Jaučiu tave kaip drugelį savo pilve“, – instagrame šalia nuotraukų rašė D. Petrikonytė.

Delfi taip pat primena, kad prieš tai žinoma mergina dar visai neseniai socialiniuose tinkluose pradžiugino savo sekėjus, gerbėjus, bičiulius bei artimus žmones paviešinusi naujieną, jog susižadėjo su savo mylimuoju A. Jonaičiu. Gegužės mėnesio pabaigoje mylimasis D. Petrikonytei pasipiršo Italijoje, romantiškos vakarienės metu.

Televizijos laidų vedėja kartu su sužadėtiniu pasirodė ir TV3 gimtadienio šventėje, kartu jiedu apsikabinę mielai pozavo fotografams. Tiesa, Delfi paklausta apie vestuvių datą, mergina šypsodamasi teigė, kad kol kas su sužadėtiniu A. Jonaičiu jos dar neišsirinko.

Šaltinis
Temos
Dalintis
Nuomonės