Apie pokyčius pranešęs P. Vaitiekūnas penktadienio rytą savo Instagram paskyroje pasidalijo jo kelią radijo stotyje M-1 atspindinčiu nuotraukų koliažu.

„Nuotrauka kairėje yra daryta prieš 6 metus, mano pirmą darbo M-1 dieną. Nuotrauka dešinėje daryta šiandien. O šiandien yra mano paskutinė darbo diena M-1, – rašė Paulius.

Laidų vedėjas pastebėjo, kad tokiomis aplinkybėmis žmonės dažnai rašo, jog atsisveikina tikrai ne visam ir, kad būtinai sugrįš, nors taip ir negrįžta. P. Vaitiekūnas teigė žinantis, kad į savo mylimą darbo vietą jis tikrai sugrįš.

„Čia mano radijas ir mano namai. Pavadinkime tai labai ilgomis atostogomis“, – rašė P. Vaitiekūnas.

Pauliaus gerbėjai ir bičiuliai šią žinią priėmė su liūdesiu. Dalis jų svarstė, dėl kokių priežasčių jų mylimi vedėjai palieką populiarią radijo stotį. Komentarų skiltyje pasipylus įvairioms žmonių reakcijoms, į jas sureagavo pats Paulius.

„Gal tik užbėgsiu kalboms už akių ir pasakysiu, kad išeinu savo noru, nes jaučiuosi pribrendęs šitam žingsniui. Niekas su niekuo nesusipyko ir išsiskiriam su abipuse pagarba!“, – teigė P. Vaitiekūnas.

Paulius Vaitiekūnas

Neseniai laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ vedėjo kėdėje P. Vaitiekūnas pakeitė žinomą komiką Mantą Katlerį ir jau žengė pirmuosius sėkmingus žingsnius savo naujame amplua. P. Vaitiekūnas taip pat yra žinomas kaip įvairių tinklalaidžių kūrėjas bei renginių vedėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją