Džiugia žinia su savo sekėjais Instagrame Stina ir Mantas pasidalijo spalio 5-ąją. Ten pora paskelbė ką tik gimusios dukrelės nuotrauką ir po ja paliko trumpą prierašą.

LILLASYSTER (liet. mažoji sesė)“, – rašoma po nuotrauka.

„Delfi“ primena, kad M. Armalis ir jo mylimoji Stina jau augina ir sūnų. Pirmagimio pora susilaukė 2022-ųjų liepą ir apie pagausėjusią šeimą taip pat pranešė Instagrame.

Lietuvos ledo ritulio rinktinės vartininkas M. Armalis aukso žiedus su išrinktąja švede Stina Rosenger sumainė dar 2020 metais. Kaip anksčiau skelbė „Delfi“, Manto santykiai su Stina užsimezgė jau seniai – vyras ne kartą su ja buvo užfiksuotas ir viešintis Lietuvoje. Vestuves pora atšoko žmonos gimtojoje Švedijoje.

Pats modeliu dirbantis ledo ritulininkas į Švediją su tėvais emigravo būdamas dar kūdikiu – jam tuomet buvo vos 4 mėnesiai. Čia jis susipažino ir su savo būsima žmona.

Prieš kelerius metus fotomodeliu dirbantis M. Armalis „Delfi“ pasakojo, kad, vis dėlto, jo pagrindinis darbas yra ne mada, o sportas.

„Mano darbas yra sportas, nors ir esu dalyvavęs 4 „Versace“ pasirodymuose Milane“, – naujienų portalui kalbėjo M. Armalis.

Mantas Armalis

Išvaizdus vaikinas tuomet pridūrė, kad pasiūlymų įsisukti į mados verslą jis sulaukia neretai, tačiau savo gyvenimą sieja tik su sportu.

„Noriu žaisti ledo ritulį. Man modelio darbas nėra toks svarbus“.

Tadas Kumeliauskas, Mantas Armalis

Savo galimybes jis vertino savikritiškai.

„Jeigu norėčiau būti modeliu, man reikėtų numesti gana daug svorio. Mano kojos pernelyg raumeningos, kad galėčiau būti aukščiausio lygio modeliu. Jeigu panorėčiau būti modeliu, tektų baigti ledo ritulininko karjerą. To aš tikrai nenoriu. Ledo ritulį gali profesionaliai žaisti ilgiau negu būti modeliu. Tai ir finansiškai apsimoka labiau. Gali būti ir modeliu, ir ledo ritulininku. O būdamas tik profesionaliu modeliu, ledo ritulininku jau nebebūsi“, – argumentus dėstė pašnekovas.

Kaip sakė jis, modelio karjeros aukštumų jam pavyko pasiekti pakankamai lengvai. Priešingai nei sporte: „Ledo ritulį žaisti pradėjau šešerių, kad kilčiau vis aukščiau ir aukščiau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją