„Dėkinga ir laiminga. Šiandien pasaulis pamatė, koks nuostabus yra breikas. Stengiausi ir mėgavausi. Dėl savęs, dėl savo šalies, dėl breiko. Ačiū visiems už palaikymą“, – vėlyvą penktadienio naktį, pasidalijusi iškovoto medalio nuotrauka Instagrame rašė D. Banevič-Bgirl Nicka.

Bgirl Nicka žmonėms skyrė viešą padėką už palaikymą

O žmonės ją tikrai stipriai palaikė. Penktadienį socialiniuose tinkluose gražių žodžių ir sveikinimų Bgirl Nickai buvo tiesiog apstu. Pasididžiavimą talentingąja septyniolikmete viešai išreiškė ir šalies prezidentas Gitanas Nausėda, ir daugybė žinomų žmonių, tokių kaip Monika Liu, Silvester Belt, Monika Linkytė, Jessica Shy, Andrius Tapinas ir kiti.

Dominika Banevič – Bgirl Nicka

Tiesa, kaip anksčiau buvo rašoma portale „Delfi“, pačiai sidabrą iškovojusiai olimpietei D. Banevič kol kas dar sunku ir suvokti, kas vakar nutiko.

„Kol kas sunku patikėti. Džiaugiuosi, kad laimėjau sidabro medalį, bet visų pirma džiaugiuosi, kad man pavyko daryti tai, ką aš darau geriausiai ir pasimėgauti tuo, o medalis buvo kaip vaisius. Džiaugiuosi, kad laimėjau medalį, bet visų pirma džiaugiuosi, kad man pavyko nugalėti mintis, mėgautis scena. Visą laiką šypsojausi, nes aš myliu breiką ir norėjau parodyti pasauliui, kas tai yra“, – teigė Bgirl Nicka.

Visas kovas iš arti stebėjo olimpietės mama Alina, o būtent jai šį medalį ir skyrė dukra.

„Esu labai dėkinga savo mamai ir visiems žmonėms, kurie prisideda prie mano kelio. Bet visų pirma – mamai, kuri mane palaiko, yra visada šalia manęs. Darome kartu didžiulį darbą ir esame svajonių komanda“, – šiluma spinduliavo Bgirl Nicka.

Dominkos Banevič-Bgirl Nicka mama Alina

„Delfi“ primena, kad olimpietė Bgirl Nicka savo talentu sužavėjo ne tik tautiečius, bet ir viso pasaulio breiko entuziastus. Dar prieš įvykstant jos kovoms, buvo galima girdėti, kad septyniolikmetė breiko šokėja yra laikoma viena iš savo šakos rungčių lyderių.

Susižavėjimo po pirmosios Bgirl Nicka kovos penktadienį negalėjo nuslėpti ir garsusis reperis Snoop Dogg, kuriam vakar buvo patikėta ypatinga misija – atidaryti B grupės breiko šokėjų kovas, specialia lazda duodant sutartinį ženklą.

Snoop Dogg Paryžiaus olimpinėse žaidynėse

Pasibaigus įnirtingai lietuvaitės Bgirl Nicka ir prancūzės Bgirl Syssy kovai, iš vietos pakilęs reperis šokėjoms skyrė karštus savo aplodismentus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją