Komikų bendruomenei, o, ypač, idėjos sumanytojui Antanui Sadauskui šis penktadienis buvo ypatingas. Į naująją erdvę komedijos entuziastus Vilniuje šiandien sukvietęs komikas jau gali džiaugtis ne tik ilgų pasiruošimo darbų pabaiga, bet ir įvykdyto gyvenimo projekto sėkme.

K2 Comedy didysis atidarymas

Kaip anksčiau buvo skelbiama „K2 Comedy Club“ Instagrame, ilgai per skirtingus barus keliavęs „K2 Comedy“ komedijos projektas pagaliau surado savo namus. „K2 Comedy“ komedijos klubas – tai komedijos bendruomenės namai, kuriuos pastatė komikai ir komedijos fanai.

K2 Comedy didysis atidarymas

Oficialus „K2 Comedy“ komedijos klubo startas sulaukė ypatingo dėmesio. Bilietai į didįjį šios erdvės atidarymo vakarą buvo išpirkti žaibišku greičiu, o pasiklausyti ir gyvai geriausius Lietuvos komikus iš arti pamatyti čia penktadienį susirinko gausus žmonių būrys.

„Šiandien bus daug juoko, daug linksmybių. Tikiuosi, bus ir ašarų, bet ne liūdesio, o džiaugsmo, laimės, juoko ašarų“, – likus vos kelioms valandoms iki klubo atidarymo penktadienį „Delfi“ teigė komikas A. Sadauskas.

K2 Comedy didysis atidarymas

Pasak jo, pastebėjus didelį auditorijos susidomėjimą ir supratus, kad viename renginyje visi norintys tiesiog nesutilps, komandai teko imtis veiksmų.

„Bilietus į pirmąjį renginį išpirko per vieną dieną, todėl nusprendėme paleisti ir antrąjį. Antrą renginį taip pat išpirko nežmonišku greičiu. Abiejuose renginiuose bus po 600 žmonių“, – džiaugėsi jaunasis komikas.

Penktadienio vakarą klube savo pasirodymais publiką džiugino Mantas Stonkus, Markas Žukauskas, Vita Žiba, Viktoras Balykov, Evaldas Jasaitis ir Žilvinas Kerbelis.

Mantas Stonkus ir Gelminė Glemžaitė

Renginio nepraleido ir Gelminė Glemžaitė bei Monika Liu.

Monika Liu

Įspūdingi pasirodymai su atidarymo diena nesibaigs. Į naująją, Vilniuje įsikūrusią erdvę nuo šiol persikels bene visi ryškiausi komedijos renginiai, kuriuose tikimasi sulaukti ne tik ryškiausių Lietuvos, bet ir užsienio komedijos žvaigždžių pasirodymų.

Išskirtinės oficialaus klubo atidarymo vakaro akimirkos – „Delfi“ galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją