Kaip socialiniuose tinkluose pasakojo pati Ieva, buvo bandoma įsilaužti į namus, kuriuose moteris su šeima dabar yra įsikūrusi.

„Dieve, kažkas į namus įsilaužė ir čiupo mano mašinos raktus. Ačiū Dievui, buvau su Andriumi, tai jis pamatė, kur jie nubėgo ir nusivijo. Čia man tikrai reikia saugumo kamerų, – kalbėjo Ieva. – Gulėjau lovoje nusiplovusi makiažą jau – kažkas įbėga į namus, triukšmas, garsas. Sako: „čiupk raktelius, va mašinos raktai.“ Paskui jie metė tuos raktus ir kažkur nubėgo. Andrius sako, „varau juos pasivysiu“.

Po kurio laiko instagramo istorijose Ieva dalijosi vaizdu, pamatytu per savo būsto langą.

„Matote, ten žmonės guli, aš nežinau, ar čia Andrius juos pasivijo, nes mašina atrodo kaip mano. Tikiuosi, jis jų nenutrenkė. Privažiavo ir policija, medicinos pagalba. Jie kažkur ten ir bėgo – tiesiai nuo mūsų, – tikino moteris, išėjusi pati pažiūrėti, kas nutiko. – Žodžiu, Andriaus nėra – išėjau ieškot, žiūrėt, kur. Širdis kulnuose.“

Nuėjusi iki šalia esančios sankryžos Ieva patikslino, kad sunkiai sužeisti jaunuoliai – tie patys, kurie įsilaužė į namus.

„Kažkas partrenkė juos, jie bėgo nuo mūsų, – susijaudinusi kalbėjo I. Voveris. – Aš Andriaus paklausiau, kas ten buvo. Sako, jie mane pamatę šoko į gatvę ir juos iškart partrenkė mašina. Ačiū Dievui, kad gyvas berniukas. Jam 13 metų.“

Kiek vėliau Ieva kalbėjo, kad yra ir liudininkų – buvo žmonių, kurie matė, kad berniukai laužėsi į namus, taip pat atsirado ir mačiusių tragedija vos nesibaigusį įvykį.

„Vyras sakė, kad kai mašina į jį trenkėsi, berniukas kokius keturis metrus iššoko į orą“, – tikino atsigauti po įvykio vis dar negalinti nuomonės formuotoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)