„Įvažiuojant į Latviją iš Lietuvos jus pasitinka didžiulė Latvijos vėliava, grįžtant iš Latvijos į Lietuvą jus pasitinka kavinė, pavadinimu „Mažoji Armėnija“. Jokios trispalvės, jokio išdidaus užrašo LIETUVA“, – „Facebook“ platformoje rašė pasipiktinęs Stano.

Žinomas vyras pasakojo, kad dar visai neseniai su šeima atostogavo Latvijos pajūryje, Papėje, kaimelyje šalia Šventosios.

Stano „Facebook“ platformoje dalijosi, kad praktiškai kasdieną, norėdami patekti į Latvijos pajūrį, turėdavo važiuoti per pasienį su mašina.

„Kodėl „broliukai“ sugeba pasveikinti į šalį atvykstančius užsieniečius, o mums sunku stulpą pastatyti ir vėliavą iškelti?“, – apmaudo neslėpė garsus dainininkas.

Stano rašė, kad ne tik prie paties namų iškilmingai stovi Lietuvos vėliava, bet ir „visame lenkiškame Galgių rajone yra iškabinta daugybė Lietuvos vėliavų“.

Tačiau, pasak vyro, kertant Latvijos ir Lietuvos sieną turistus „pasitinka“ kavinė „Mažoji Armėnija“.

„Aš neturiu nieko prieš minėtą kavinę, kuri, anot vietinių, yra tikrai verta dėmesio. Tai gal galime sumesti Palangos savivaldybės administracijai pinigų, kad prie pasienio būtų iškelta trispalvė?“ – retoriškai klausė dainų autorius S. Stavickis-Stano.