Išskirtinio dizaino būstą galima rasti Kalnėnuose, kurie pasižymi naujų butų, kotedžų ir namų įvairove. Modernumo apsutpyje stūkstantį namą buvo galima pamatyti ne vienoje laidoje ar interviu – tiek Liudvikas, tiek Medeina drąsiai dalinosi kiekvienu išpuoselėto būsto kampu.

Visgi šįkart šie namai, bent kuriam laikui, bus perduoti į kitas rankas, mat L. Andriulis prieš kelias dienas socialiniame tinkle pasidalijo žinia, kad jį ketina išnuomoti.

Liudviko ir Medeinos Andriulių namas

Garsus verslininkas neįtikėtinai gražių namų vaizdais leido pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais.

Kaip nurodoma skelbime, 150 kv. m ploto name galima rasti tris miegamuosius kambarius, du vonios kambarius ir pažiba tapusį baseiną. Pasirodo, juo galima naudotis ištisus metus – jis šildomas bet kokiu sezonu.

Tiesa, ne ką prasčiau atrodo ir miegamieji. Štai vienas jų primena net Holivudo filmus, nes iš miegamojo galite patekti tiesiai į vonią, o iš jos į drabužinę bei bendrą namų erdvę.

O štai 7,5 a sklype galima surengti ne vieną jaukų pasisėdėjimą su pačiais artimiausiais ar pažįstamais. Šalia yra ir dvi stoginės, po kuriomis telpa du automobiliai.

Liudviko ir Medeinos Andriulių namas

Negana to, senamiestį transporto priemonėmis pasieksite vos per 12 minučių, o norintys pasigrožėti gamta – pėsčiomis galima pasiekti Ribiškių kraštovaizdžio draustinį.

Už privalumų pilną būstą šeimą prašo 3 tūkst. per mėnesį.

Daugiau informacijos apie namą galite rasti čia.

Išskirtinio interjero namas – galerijoje: