Pagrindinį vaidmenį operetėje V. Baumila gavo laimėjęs didžiulę atranką. Į perklausas Londone vaikinui teko skristi du kartus. Iš kelių šimtų atlikėjų Ralpho Rackstraw vaidmuo atiteko būtent lietuviui.

„Union“ teatras pernai buvo pripažintas geriausiu nekomerciniu teatru. Ne vienas šiame teatre dirbęs artistas pelnė pasaulinį pripažinimą ir išplaukė į plačiuosius tarptautinius vandenis. "Teatro įkūrėja Sasha Regan yra labai gerbiama tarp atlikėjų, režisierių, todėl daug nusipelniusių ir garsių artistų iki šiol dirba "Union" teatre", - DELFI portalui pasakojo V. Baumila.

Žinomas atlikėjas neslepia, kad dirbti Londono teatre buvo jo siekiamybė.

"Tam aš ir investavau savo pinigus, daug mokiausi ir dirbau, bandžiau savo laimę ir pagaliau man nusišypsojo šiek tiek sėkmės. Darbas "Union" teatre - vienas iš mano gyvenimo etapų, kurį aš jau pasiekiau. Tačiau aš turiu kitų tikslų, kurių ir toliau ketinu siekti. Kaip kažkas yra pasakęs: "Aš neturiu svajonių, aš turiu tikslus". Vieną pasiekiu, tada einu link kito", - sakė didelių siekių užsibrėžęs Vaidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (617)