Prie jos buvo publikuota ir nuotrauka, kurioje žinomas vyras įsiamžinęs oro uoste. Išvakarėse, ketvirtadienį, televizijos eteryje parodyta paskutinė šių metų pavasarį vykusios V. Radzevičiaus ir jo bičiulio Martyno Starkaus kelionės „Visos Australijos dulkės“ laida. Jos pabaigoje taip pat nuskambėjo žodžiai, privertę nustebti ne vieną šių vyrų kelionių gerbėją.

Socialiniame tinklapyje iškart pasirodė patys įvairiausi komentarai. Vieni žmonės apgailestavo, kad daugiau nebepamatys nuotaikingų M. Starkaus ir V. Radzevičiaus nuotykių keliaujant po įvairiausius pasaulio kampelius, kiti spėjo, jog Vytarui išaušo viduramžio krizė.

Su pačiu V. Radzevičiumi žurnalistams susisiekti nepavyko – jo mobilusis telefonas išjungtas.

M. Starkui bičiulio poelgis – lyg šaltas dušas

V. Radzevičiaus paskelbta nuotrauka iš oro uosto bei kolegos žodžiai buvo labai netikėti ir M. Starkui. Apie tai jis parašė savo paskyroje: „Dar vasarą planavom, kur su Vytaru važiuosim kitais metais – ir va… Atėjo ruduo. Tiesa pasakius netikėta. Kai tik iš "Facebook" sužinai, kad tavo geriausias draugas nusprendė padėti tašką ir metė tave su visom tavo kelionėmis, naujais tikslais, tai... Jausmas toks, kaip čia pasakius. Atrodo, Vytaras baigė karjerą ne tik futbole. O Starkaus ir Radzevičiaus kelionių be Radzevičiaus kažkaip neįsivaizduoju... Gaila, neblogas buvo projektas. Bet gal iš tiesų reikia naujos pradžios...“

DELFI susisiekus su M. Starkumi, šis buvo nustebęs ir teigė tokio poelgio nesitikėjęs. Nors jau kurį laiką įtarė, kad kažkas vyksta, Vytaras tapo mažiau kalbus, užsiėmė vien savais reikalais.

Vytaras Radzevičius

„Neteko su Vytaru tuo klausimu bendrauti, žinau tik tiek, kiek parašyta jo žinutėje „Facebook“. Kaip suprantu iš nuotraukos, jis viską metė ir išvažiavo vienas kažkur gyvenimo prasmės ieškoti. Lyg ir kalbėjo kelis kartus apie tai kažkada, bet labai jau miglotai. Dabar lauksiu, kol tą prasmę suras. Kai grįš – sėsime ir kalbėsimės. O jei negrįš – važiuosiu ieškoti. Po kiekvienos kelionės atrodo, kad šita tai tikrai bus paskutinė. Bet paskui pailsi, apsisuki, ir vėl planuoji naują maršrutą. Tačiau šiemet kelionė po Australiją buvo iš tiesų ilga, sunki, ypač Vytarui. Bet amžinų dalykų nėra – ir taip beveik dešimt metų kartu keliavom. Galbūt iš tiesų reikia kažką užbaigti, kad kažką pradėtum iš naujo“, – sakė TV laidų vedėjas.

Paklaustas, gal bičiuliai susipyko ir tai paskatino V. Radzevičių iškeliauti, M. Starkus teigė, jog jiedu pykstasi ir taikosi jau daugiau, nei dvidešimt metų: Bet žinote – su amžiumi vyrams gi darosi daug lengviau pyktis, ir daug sunkiau taikytis. O jei dar kokia viduramžio krizė prasideda... Įtariu, žmogus tiesiog pavargo ir išvažiavo ieškoti savęs. Man žinoma liūdna, kad taip įvyko, bet aš jį puikiai suprantu. Savo darbe mes atiduodame tiek daug savęs – ir televizijoje, ir renginiuose, ir tose pačiose kelionėse – kad kažkada pradedi galvoti – tam davė, tam davė, o man pačiam tai ir neliko. Ir tada supranti žmogus, kokią tuštumą savyje nešioji. O užpildyti nėra iš ko, nes visi iš tavęs nori tik imti, o duoti – nenori.“

DELFI bandė susisiekti ir su V. Radzevičiaus žmona Laisve, tačiau žinoma žurnalistė šį savo vyro poelgį komentuoti atsisakė.

Lankėsi visuose žemynuose

Kelionė į Australiją, kurios nuotykius ką tik baigė rodyti televizija šiems dviems vyrams buvo jau dešimtoji. Pradėję nuo ilgo kelio senais mersedesais į Afriką, jiedu su filmavimo kamera jau keliavo Šilko keliu, vėliau leidosi į Indiją, išmaišė Šiaurės bei pietų Ameriką, Kiniją, Australiją.

M. Starkaus ir V. Radzevičiaus nuotykius jų paskyroje „Facebook“ seka daugiau nei 75 tūkstančiai gerbėjų, taip pat jų įspūdžių laukia televizijos žiūrovai, o šmaikščių dienoraščių – DELFI skaitytojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)