R. Petrauskytė-Paulauskienė LNK žurnalistei pasakojo, kad iš pradžių pastatas buvo tik vienas didelis griuvėsis. O norint pasiekti dabartinį rezultatą, reikėjo įdėti daug darbo.

„Stovėjo visiškas griuvėsis, kuriame buvo likusios originalios sienos. Mano vyras visas sienose esančias plytas išrinko, suvežė, nuvalė, Klaipėdos universitete ištestavo jų galią, tada parvežė ir rankiniu būdu jas sumurino“, – apie procesą pasakojo dainininkė.

Nugriovus pastatą buvo rasti įvairiausi daiktai: laikraščiai, plytų gamyklos pavadinimas, kuris dabar puošia apartamentų sienas.

Atlikėja tikina, jog jos žinomumas – nėra kertinis taškas apartamentų sėkmei.

„Labai mylime savo svečius, visada paliekame vaisių, vandens, kavos, arbatos, cukraus, prieskonių. Dauguma apsistojančių – atvykėliai iš kitų šalių, o lietuviai, toks jausmas, kad nežino, kad čia yra Rimos iš „Man–go“ apartamentai“, – teigė R. Petrauskytė-Paulauskienė.

Anot „Man–go“ lyderės, aktyvus turistų sezonas Klaipėdoje prasideda liepos mėnesį. Tuo metu ir kainos pasiekia piką.

„Kaina priklauso pagal sezoną. Vasaros metu kainos yra aukščiausios. Jeigu kalbėti apie savaites, tai darbo dienomis – pigiau, o savaitgaliais kainos yra aukštesnės. Apie šventines dienas tai iš viso patylėsiu, nes aš pati, kai atsidarau pažiūrėti konkurentų kainas, tai man užeina nerimas – nejaugi žmonės tikrai tiek moka už apartamentus švenčių metu“, – stebėjosi moteris.

Atlikėja teigia, jog į šį projektą įdėtas darbas ir tūkstantinės pinigų sumos taip ir neatsipirks.

„Nuoma niekada neatsipirks visų išlaidų. Jeigu tai būtų daroma tik pardavimui, tada taip, tai būtų atsipirkę. Bet užsiimant trumpalaike nuoma, tai tikrai neatsipirks“, – tikino dainininkė.

Rima sako, jog didžiausias stresas ir baimė – įžengti pro duris po svečių vizito, mat niekada nežinai ką gali rasti.

„Daugiausia streso kelia tas durų atidarymas po svečių apsilankymo: niekada nežinau, ką aš rasiu, kokius apartamentus svečiai bus palikę, galiu netgi dar ir žmogų miegantį rasti“, – kalbėjo „Man–go“ vokalistė.

Reportažą šia tema kviečiame žiūrėti paspaudus čia.