Apie gražią iniciatyvą M. Bartuškevičius paskelbė savo feisbuko paskyroje. Vos per kelias valandas į aukcioną įsitraukė daug žinomų žmonių.

„Kartu su Justinu Visicku sugalvojome, kad norime padaryti aukcioną ir visus pinigus skirti Ukrainai. Turbūt nereikia pasakoti apie nesibaigiantį karą, okupanto agresiją ir paramos poreikį broliams ir sesėms ukrainiečiams.

Taigi, kartu su savo draugais surinkome keletą dalykų, kuriuos norime parduoti ir pinigus paaukoti. Dabar apie patį aukcioną, jis vyksta po kiekvieno daikto nuotrauka, komentaruose.

Dar kartelį – ne bendruose komentaruose po postu, o po kiekviena nuotrauka atskirai, tai rašykite savo siūlomą kainą būtent ten. Daiktų vis daugės, tai verta sugrįžti ir prasieiti per nuotraukas dar kartelį. Minimalus kainos kėlimas – 5 eurai. Vyks iki spalio 24 dienos, 12 val., tada stabdysim ir žiūrėsim, ką turim.

Net jei nenorite nieko pirkti, bet norite kažkaip prisidėti, jūsų pasidalinimas ir like’as mums daugiau nei tinka ir atlieka didelį darbą. Aukcionas atviras ir jei kas iš kolegų sugalvotų, kad nori skirti kokį nors daiktą nuo savęs, būtume dėkingi milijoną kartų. Slava Ukraini!“ – rašė M. Bartuševičius.

Kartu su šiuo įrašu buvo pasidalinti ir daiktai, šiuo metu dalyvaujatys aukcione.

Skelbiama, kad aukciono metu žmonės gali įsigyti pirmojo „Comedy Fest’o“ marškinėliius su visų dalyvių parašais. Pagaminta tik 10 vienetų ir visi sunumeruoti skaičiais nuo 1 iki 10. Pradinė jo kaina 50 eurų.

Emilijus Zubas taip pat dovanoja ypatingus marškinėlius. 2019.09.07 jis pats žaidė Vilniuje prieš Ukrainos rinktinę ir apsikeitė marškinėliais su legendiniu Ukrainos rinktinės vartininku Pyatov. Jis visą savo karjerą žaidė Ukrainoje ir daugiau nei 15 metų Donecko „Shakhtar“. Pradinė kaina 50 eurų.

Auridas Jankus dovanoja dar vieną ypatingą rūbą. Tai vienas iš dviejų pačių pirmų „Pralaužk Vieną Šaltą“ džemperių, pagamintas 2019 metais, M dydis. Pradinė kaina 50 eurų.

Toliau teigiama, kad daug pasakoti apie Joną Ohmaną nereikia. Aukcione galima įsigyti bokalą, kurį „Blue/Yellow“ padovanojo Ukrainos savanoriai. Pradinė kaina 50 eurų. Be to, Jonas Ohmanas pristato pirmąją tūtą, atvykusią tiesiai iš karo fronto. Pradinė kaina 200 eurų. Galima įsigyti ir dar dvi tūtas iš fronto. Pradinė jų kaina taip pat 200 eurų.

Justinas Visickas aukcionui dovanoja Simo Kudirkos pasirašytą knygą. Simas Kudirka – Lietuvos pasipriešinimo sovietiniam okupaciniam režimui dalyvis. Jo istorija papasakota filme ,,Šuolis“. Pradinė kaina 50 eurų.

Kristoforas Vaidutis Jankauskas dovanoja RPG su Herojų parašais. Teigiama, kad iššovė 6 tokius ir pristabdė BMP įvažiavusį į Chernihyvą. Pradinė kaina 100 eurų.

Aukcione galima pamatyti ir daugiau daiktų, kuriuos dovanoja ir atlikėja Monika Pundziūtė, komikas Antanas Sadauskas, Antanas Kisliak, Reda Vaškytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją