Renginio metu vienas žymiausių Lietuvos šou pasaulio atstovų dalinosi naujausiomis tiek asmeninio, tiek darbinio gyvenimo realijomis bei pabrėžė, jog šiuo metu jaučiasi be galo dėkingas už visas jam suteiktas galimybes: viena jų – galimybė dirbti mylimą darbą. Pokalbiui pasisukus apie renginius ir jų vedimą M. Stonkus gan aštriai pasisakė apie buvimą artistu.

„Aš esu jau kažkada seniau sakęs, kad mes, mūsų profesija, nu realiai esam k*****, prostitutės. Na, pažiūrėkit, <...> sutari kainą, tave atveža ir kol jie nebaigia, aš negaliu važiuoti namo. Kol jie nebaigia, aš negaunu šaibų“, – rėžė jis.

Gelminės Glemžaitės ir Manto Stonkaus tandemas

Paklaustas apie aktorystę ir požiūrį į komercinį kiną žinomas komikas patikino, jog niekada neturėjo noro sukurti pasaulį keičiančio kūrinio.

„Nuo įstojimo aš žinojau, kad aš noriu būti artistas – juokinti, linksminti ir pinigą uždirbti. Aš norėjau oriai gyventi“, - neslėpė jis.

Nepaisant to, Mantas yra įsitikinęs, jog jo santykiai su mylimąja Gelmine Glemžaite yra puikiai subalansuoti, nes, anot jo, garsi Lietuvos aktorė yra „šalikas“ ir dažnai skatina vieną ryškiausių Lietuvos šou pasaulio žvaigždžių gilintis į rimtesnę meno pusę.

„Ji ir gervę turi, ji ir arthousiniuose filmuose, ir dabar išskrenda į kino festivalį Šveicarijoje. <...> Gelminė yra menininkų, taurasties ir gylio gynėja“, – pasakojo pašnekovas.

P. Vaitiekūno paprašytas išvardinti tris labiausiai erzinančias G. Glemžaitės savybes, žinomas vyras atsakė, jog tokių yra ir daugiau, tačiau pasidalijo internete matyto vaizdo įrašo išmintimi apie santykius.

„Mes esam skirtingi žmonės ir mūsų smegenys labai skirtingai veikia. Mes ėmėm prisitaikyti ir priprasti vienas prie kito. Suprantam tą, užbuksuojam, susipykstam, susitaikom, vėl iš naujo mokomės. <...> Erzina, bet mane erzina. Ją irgi daug kas erzina, bet mes esame kartu ir tikiuosi, kad ilgai ir laimingai“, – šyptelėjo jis.

Vaikų įsitraukimas į tėčio veiklas

Nors M. Stonkus ir yra viešas asmuo, jo vaikams tai nėra itin įdomu. Vyras paatviravo, kad nepaisant to, jog kolegų, pavyzdžiui, Manto Bartuševičiaus, „Youtube“ įrašus jo atžalos moka kone mintinai, tačiau jiems nejauku žiūrėti, kai tėtis vaidina.

„Jiems cringe, gėda. Kai mokykloje vyko profesijų diena, aš paėmiau visus animacinius filmukus, kuriuos esu įgarsinęs, padariau prezentaciją ir gyvai įgarsinau personažų balsus. Vaikams buvo labai įdomu, bet mano vaikai daugiau stebėjo ne mane, bet ar jų draugams patinka“, – dalinosi M. Stonkus.

Nieko nestebina tai, jog kalbėdamas apie savo vaikus komikas pabrėžė jų komunikabilumą ir gebėjimą lengvai pritapti bet kokioje kompanijoje – nesvarbu, ar tai būtų Manto tėvų sodyboje apsistoję vaikai, ar jų tėvai, žaidžiantys paplūdimio tenisą.

Paklaustas, ar norėtų, kad Cecilija su Pranciškumi pasektų jo pėdomis, žymus Lietuvos renginių vedėjas atsakė, jog nemano, kad jam reikėtų kištis į vaikų gyvenimo kelią:

„Aš neverčiu jų to daryti, bet jie šneka apie turinį, apie kūrimą, aktorystę, dainavimą, sceną, bajeriukus. Pavyzdžiui, Pranui labai gerai sekasi rašyti trumpas, juokingas istorijas, bet labai tingi matieką mokytis. <...> Ar jie pasirinks tą kelią? Jeigu pasirinks, aš jiems padėsiu kaip įmanoma labiau, nes tai mano vaikai ir bet kuris tėvas taip elgtųsi. Jeigu jie nuspręs eiti kitu keliu, aš jiems lygiai taip pat padėsiu, kiek galėsiu toje kompetencijoje. Aš juos labai myliu ir noriu jiems duoti visišką laisvę, kad jie būtų tiesiog laimingi žmonės“, – atviravo jis.

Karjeros pokyčiai

Žinomas komikas neslėpė savo džiaugsmo dėl naujų karjeros pokyčių – tapimo Kauno „Žalgirio“ rungtynių pranešėju. Mantas dalijosi, kodėl šis gyvenimo etapas yra svarbus ir daug reiškia jam, kaip dideliam krepšinio bei „Žalgirio“ komandos fanui nuo jaunystės, ir pripažino, jog šios pareigos atims nemažai laiko.

„Aš kai sužinojau, kad būsiu „Žalgirio“ rungtynių pranešėjas, kad jau viskas oficialiai, <...>, aš taip užsihypinau, pradėjau galvoti, kaip čia ką reikės daryti, kokios skanduotės, kaip reikės tą areną užvedinėti, aš netgi sėdėdamas viešbuty parašiau skanduotę“, – dalijosi jis.

Pagal Džordanos Butkutės dainą „Vienas namuose“ kurta skanduote M. Stonkus pasidalijo su „Kitokių pasikalbėjimų“ publika, taip ją užvesdamas:

Žaidžiam namuose – tu darai ką nori,

Žaidžiam namuose – priešą sudoroji,

Neabejok, mes už jūsų stovim,

Nepasiduo-uo-uok“.

Paklaustas, kaip žada suspėti visus savo darbus, garsus Lietuvos šou atstovas šyptelėjo ir pajuokavo: „Tai kitus išmesiu“.

Ateityje, 2025 metais, kartu su bendravardžiais M. Katleriu ir M. Bartuševičiumi, Mantas planuoja arenų turą bei taip pat „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ kukliai užsiminė apie ketinimus kada nors rengti solo stand-up pasirodymus.

Tačiau kol kas pagrindinis jo ir mylimosios G. Glemžaitės planas – pailsėti.

„Galvoju truputėlį pristabdyti savo veiklą kitose srityse, kad galėčiau susikaupti ir pasiruošti dideliems projektams“, – atskleidė M. Stonkus.

Visą pokalbį su M. Stonkumi galite žiūrėti vaizdo įraše:

„Kitokių pasikalbėjimų“ su M. Stonkumi nepraleido ir tokie žmonės kaip Karolina Meschino, OG Version, Darius ir Gintarė Songailos, Antanas Jakimavičius, aktorės Akvilė Žirgulytė, Ugnė Zavistauskaitė, Gelminė Glemžaitė, pokerio žaidėjas Matas Cimbolas bei kiti.

Kviečiame pasidairyti po renginio nuotraukų galeriją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją