Beveik 39 tūkst. sekėjų instagrame turinti mergina pasidalino keliais kadrais, kuriuose mėgaujasi kelionės akimirkomis ir kaitria Ispanijos saule. Ne vienoje nuotraukoje įsiamžinusi Maria dėvi vien maudymosi kostiumėlį – šiuo metu Maljorkoje oras įkaista net iki 36-38 laipsnių karščio.

Sekėjus kone tobulomis nuotraukomis džiuginanti M. Randers lengvus drabužius renkasi ir eidama pietauti ar vakarieniauti – vos prieš pora dienų ji pasidalino akimirka, užfiksuota prieš pietus.

22-ejų metų mergina mėgaujasi ir saulės voniomis – tolygus įdegis, laikas prie baseino ir poilsis tapo vienais svarbiausių šių atostogų Maljorkoje atributais.

Žinomos verslininkės D. Bosas dukra ne kartą yra minėjusi, kad kuriant savo asmeninį stilių ir įvaizdį nemažą įtaką turi ir mama.

„Semiuosi idėjų iš savo labai stilingos mamos ir interneto. Dabar gyvename tokiais laikais, kad viskas sklinda internete. Aišku, savo mamos dėka išlavinau, tikiuosi, gerą skonį ir visada viena kitai patariame“, – šyra sakiusi M. Randers.

Šaltinis
Temos
Dalintis
Nuomonės