Šventinėje ceremonijoje dalyvavo būrys porai artimiausių svečių, tarp jų buvo galima pamatyti televizijos laidų vedėją Editą Mildažytę su vyru Sauliumi Pilinkumi, muzikos prodiuserį Laurą Lučiūną.

Poros vestuvės įvyko baro „In Vino“ kiemelyje. Ceremonija buvo suplanuota 11 valandą, o svečiai ėmė rinktis pusvalandžiu anksčiau. Jųdviejų sutuokti atvyko Santuokų rūmų darbuotoja.

Jaunavedžiai svečius pradžiugino čia pat po atviru dangumi įvykusiu Rūtos Mur koncertu, skalsiais pusryčiais ir burbuliukais.

Mariaus Ivaškevičiaus ir Aušrinės Ramanauskaitės vestuvių svečiai – galerijoje:

„Delfi“ primena, kad šeštadienį sostinės senamiestyje išskirtinėje ceremonijoje susituokė populiariausias šalies dramaturgas, kino scenaristas, režisierius M. Ivaškevičius ir jo išrinktoji, gydytoja dermavenerologė A. Ramanauskaitė.

Tuoktuvių vieta porai ypač sentimentali – čia jiedu susipažino lygiai tą pačią vasaros dieną, kuomet ir švenčiamos vestuvės.

„Mes čia pirmąkart susitikome birželio 29 dieną. Labai džiaugiamės, kad šis baras atsigavo ir vėl yra labai lankomas. Būtų buvę labai liūdna švęsti vietoje, kuri anksčiau buvo labai gyva, o dabar būtų tarsi be dvasios. Tai užtai čia ir nusprendėme atšvęsti“, – „Delfi“ sakė M. Ivaškevičius.

Po ceremonijos ir vėlyvų pusryčių jaunieji kartu su artimiausiais bičiuliais išsikels švęsti į Juodkrantę barą ant jūros kranto. Žinomas vyras džiaugiasi, kad sulaukė didžiulės pagalbos iš aplinkinių ir todėl pavyko surengti širdžiai mielą šventę.

Paklaustas, kur su žmona žada kopinėti medų, M. Ivaškevičius toli pirštu nebedė – ilsėsis čia pat, Lietuvos pajūryje.

„Po visko žadame savaitei likti Juodkrantėje. Tai bus mūsų medaus mėnesis. Manau, kad vasarą Lietuva – geriausia vieta būti. Kitur per karšta. Vasarą aš išvis stengiuosi iš Lietuvos neskristi. O tokia vieta kaip Neringa, Juodkrantė – iš viso yra stebuklas. Mes ir prieš vestuves ten leidome laiką – tvarkėmės reikalus, o tuo pačiu ir šiek tiek ilsėjomės. Taigi, ten liksime ir po vestuvių, nes tai yra mūsų mėgstama vieta. Būtent Juodkrantė, o ne Nida. Labai džiaugiamės, kad ten mums pavyko surasti barą vestuvėms ant jūros kranto. Labai daug žmonių mums padėjo“, – pasidžiaugė jaunavedys.