Kartu su savo mylimąja dviratininke iš Lietuvos Modesta Vžesniauskaite, kuri vos ketveriais metais jaunesnė už nuotaką, milijardierius į šventę sukvietė daugybę garsių svečių, tarp kurių buvo ir Jorko kunigaikštienė Sarah Ferguson, ir 70 metų verslininkas bei rašytojas Duncanas Bannatyne su 39 metų žmona Nigoria Whitehorn.

59 metų ryškiai žalia suknele vilkinti S. Ferguson vienoje iš vestuvių nuotraukų pozuoja kartu su J. Caudwellu. Pora – artimi bičiuliai, jis praeitais metais dalyvavo kunigaikštienės dukros Eugenie vestuvėse.

Juodkalnijos Sveti Stefano saloje surengtoje šventėje dalyvavo ir N. Whitehorn bičiulė, socialinės žiniasklaidos žvaigždė iš Lietuvos Viktorija Siegel su vyru verslininku Danieliumi Bunkumi bei Rusijos kasybos bendrovės valdybos pirmininkas Sergejus Jegorovas.

J. Caudwellas, kuris 2006 metais „Phones4U“ pardavė už 1,5 mlrd. svarų, socialiniame tinkle „Instagram“ parašė: „Mano nuostabioji dukra Libby ištekėjo. Ceremonija padovanojo tiek meilės, laimės ašarų ir džiaugsmo. Nuostabios akimirkos, kuriomis verta dalintis su mylimiausiais žmonėmis.

Po ceremonijos visų laukė neprilygstamas priėmimas. Šokome iki trijų ryto. Sveikinimai poniai ir ponui Morganams. Šiandien esu labai išdidus tėvas“.


Vestuvių nuotraukoje verslininkas pozuoja tiek su ištekinta dukra, tiek su savo širdies drauge M. Vžesniauskaite.

Šventė vyko Adrijos jūros pakrantėje esančiame penkių žvaigždučių viešbutyje. Čia prieš Balkanų karą laiką leido garsūs ir turtingi žmonės, tarp kurių Sophia Loren, princesė Margaret ir Elizabeth Taylor.

Svečiai buvo raginami atvykti į penktadienio vakarą surengtą vakarėlį, tapusį vestuvių savaitgalio įžanga.

Tie, kurie po šeštadienį vykusių vestuvių dar turėjo jėgų, sekmadienį rinkosi į paplūdimyje surengtą vakarėlį. Ten visus žavėjo įspūdingais aukso spalvos maudymosi kostiumėliais pasipuošusios V. Siegel ir N. Whitehorn.

Vestuvėse su vyru buvusiu futbolininku Ashley Ward dalyvavo ir realybės šou „Real Housewives of Cheshire“ žvaigždė Dawn Ward. Socialinėje žiniasklaidoje ji taip pat džiaugėsi nuostabia švente: „Kaip smagu matyti šeimą ir draugus vienoje vietoje. Nuotaka atrodė nuostabiai“.

S. Jegorovas šventėje dalyvavo su žmona. Pora noriai pozavo nuotraukoms su V. Siegel ir jos antrąja puse verslininku Danieliumi Bunkumi.

Nuotaka vilkėjo nuostabią suknelę, iš rankų nepaleido dailios puokštės ir daug fotografavosi su tėvais. J. Caudwellas su Kate McFarlane santuokoje išgyveno 25 metus. Šeima subyrėjo 2001 metais. Pora užaugino tris vaikus.

Po skyrybų verslininkas užmezgė santykius su smuikininke Jane Burgess, tačiau netrukus jie pasuko skirtingais keliais. Romanas su Claire Johnson truko 15 metų. Dabar jis draugauja su lietuve M. Vžesniauskaite.