Socialiniuose tinkluose V. Siegel dalijosi įsimintinomis, R. Stoniui gimimo dienos proga padovanotos dovanos akimirkomis. Nuomonės formuotoja pasakojo vyrui užsakiusi skrydį sraigtasparniu, kuriuo, beje, primą kartą skrido ir jos dukra Nicolė, R. Stonienė bei jos dukra Felicija.

„Labai dažnai, kai būname pakviesti į gimtadienį, iš karto kyla pagrindinis kausimas: „Ką gi dovanoti žmogui, kad tikrai patiktų?“

Ne išimtis ir aš. Buvo daug svarstymų, ką gi padovanoti Rimui gimtadienio proga, žmogui, kuris, atrodo, turi viską, ko reikia iki pilnos laimės!

Kadangi renkant dovanas visada esu už tai, kad kolekcionuotume ir dovanotume akimirkas, geras emocijas, neišdildomus įspūdžius ir, svarbiausia, laiką su mums brangiais žmonėmis, tai kilo mintis Rimui ir visai jo šeimai padovanoti skrydį su helikopteriu virš žydrosios pakrantės.

Smagu, kad Nicolei ir Felicijai buvo pirmas kartas – skrydis helikopteriu. Ir joms patiko! Ei, kiek nebijojo mergytės!

O aš esu labai laiminga, kad padovanota dovana visiems paliko geras emocijas, dideles šypsenas ir nepamirštamas akimirkas bei praleistą laiką kartu. Linkiu mums dar daug tokių akimirkų“, – socialiniuose tinkluose rašė V. Siegel.

„Delfi“ primena, kad socialiniuose tinkluose V. Siegel jau kurį laiką dalijasi įvairiomis kelionėmis po užsienį akimirkomis. Šį kartą nuomonės formuotoja ir verslininkė kartu su dukra Nicole, drauge Rasa Stoniene ir jos šeima mėgaujasi poilsiu itin prabangioje Saint-Tropezo viloje.

Jau kurį laiką V. Siegel su sekėjais dalijasi akimirkomis iš Saint-Tropezo. Matyti, kad moteris mėgaujasi čia geru maistu prabangiuose restoranuose, grožisi pietų Prancūzijos miesto gamta ir puikiai leidžia laiką.

Šį kartą nuomonės formuotoja su dukra ir draugais apsistojo 4 850 000 eurų kainuojančioje, 360 kv. m, 5 kambarių Grimaud miestelio viloje.

„Iš šios puikios vilos, esančios už kelių žingsnių nuo jūros privačioje teritorijoje, atsiveria nuostabus vaizdas į jūrą, priešais Saint-Tropez miestą. Vieno aukšto vila suprojektuota taip, kad susilietų su gamta.

Joje yra didelė svetainė ir keturi dideli miegamieji su vonios kambariais. Tarp daugybės patogumų: kino salė, vidinis sodas, kiemas su medžiais ir didelė automobilių stovėjimo aikštelė“, – rašoma vilos pardavimo skelbime.

Prabangi vila, kurioje apsistojo ir Viktorija Siegel – galerijoje: