„Daug gali nutikti per metus ir aš esu puikiausias to pavyzdys. Ramiai, dinamiškai gyvenau ir tada atėjo 26-ieji metai, kuriuos prisiminsiu kaip žemės drebėjimą su išsiveržusiu vulkanu“, – savo įrašą mintimis apie tai, kokie nenuspėjami buvo praėjusieji metai, pradėjo M. Daikerytė.

O pokyčių Militos gyvenime pastaruoju metu tikrai būta. Iš pradžių, gerbėjus M. Daikerytė nustebino pakeldama sparnus ir apsigyvendama Barselonoje. Vėliau, kurį laiką gyvenusi ir nuolat keliavusi tarp Lietuvos ir Ispanijos, Milita pranešė netikėtai anksčiau sugrįžtanti į gimtinę ir tą, deja, daranti jau viena – kaip paaiškėjo, jauna moteris išsiskyrė su savo širdies draugu Justu.

Vis dėlto, visi patirti sunkumai M. Daikerytės nepalaužė, o tik dar labiau sustiprino. Kaip pastebi pati Milita, ji turėjo galimybę daug ko išmokti.

„Gyvenimas norėjo dar mane patikrinti ir įmetė į situacijas, kur ne viskas yra taip, kaip man patogu ar planuota. Turbūt to ir trūko, kad žvelgčiau į viską šiek tiek paprasčiau ir su šypsena (kartais ironiška)“, – teigė M. Daikerytė.

Ir nors teko ne tik daug ką suprasti, bet ir prarasti, dabar Milita atvira – ji tikrai gali savimi didžiuotis.

„Dabar didžiuojuosi savim ir stebiuosi, kaip greitai ir tinkamai prisitaikiau bei adaptavausi prie visko, ką man paserviravo gyvenimas“, – teigė M. Daikerytė.

Džiugu ir tai, kad dar yra ko laukti. Kaip sako M. Daikerytė, svarbiausia yra tai, kad dabar ji su didžiausia šypsena žengia į 27-uosius metus, kurie bus tikrai ypatingi.

„Po ilgo laiko, vėl metu sau milžinišką iššūkį ir artėju prie savo vienos didžiausių gyvenimo svajonių išpildymo“, – rašė Milita, tuo pačiu padėkodama savo auditorijai už tai, kad energetiškai šalia ji būna visada.

„Delfi“ susisiekus su gimtadienį jau atšventusia M. Daikeryte, ši pasidžiaugė, kad šiais metais gimtadienio žvakutę užpūtė sugalvojusi ypatingą norą. Kaip teigė ji pati, apie tai, koks tai noras ir apie kokių svajonių išsipildymą ji pastaruoju metu taip dažnai kalba, žmonės sužinos jau labai greitai.

Milita Daikerytė

Apie tai, kad gyvenime M. Daikerytė turi dar labai didelių tikslų, ji pati anksčiau atvirame interviu pasakojo ir „Delfi“. Sėkmingą verslą Lietuvoje vystanti jauna moteris tada teigė, kad nuveikti ir pasiekti ji gali dar labai daug, ir būtent į tai šiuo metu ji esą ir koncentruojasi.

Dabar M. Daikerytė ruošiasi išpildyti vieną didžiausių savo svajonių, dėl kurios ji stropiai dirba jau nebe tik mintimis, bet ir realiais darbais bei pastangomis.

„Aš jau ne pirmą kartą užsimenu apie savo labai didelį projektą, prie kurio savo mintimis, savo tam tikru fiziniu indėliu, jau dirbu du metus. Tas projektas buvo priežastis, kodėl aš šiek tiek atpalaidavau ir apleidau savo visažo veiklą. Tiesiog supratau, kad turiu užbaigti vieną veiklą, kad pradėčiau kitą didelį projektą“, – „Delfi“ teigė Milita.

Nors pernelyg daug apie tai, kuo dar ketina nustebinti Lietuvos moteris, M. Daikerytė atvirauti kol kas nepanoro, ji teigė, kad jaučiasi labai laiminga, žinodama, kad bene dešimt metų jos galvoje besisukusios idėjos pagaliau artėja link realybės.

„Tikrai turiu ką veikti. Tai yra dalykai, kurie šiuo metu galbūt nėra matomi ir apčiuopiami žmonėms, sekėjams ir draugams, bet aš kol kas visa tai stengiuosi palaikyti sau. Galiu paatvirauti, kad dirbu ties labai didele savo svajone ir labai tikiuosi, kad tai bus projektas, kuris nudžiugins ne vieną moterį ir, kuris galbūt bus mano gyvenimo projektas“, – sakė ji.

Daugiau apie Militos tikslus ir svajones galite skaityti spustelėję čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją