Dvi dienas iš eilės M. Ostrenkova trykšta iš džiaugsmo ir juo socialiniuose tinkluose dalijasi su savo sekėjais.

Kaip teigė žinoma moteris, gerbėjas ją nustebino raudonų rožių puokšte. Lygiai tokią pačią, tik dar didesnę, nuo to pačio žmogaus ji gavo ir antrą dieną.

„Aš šoke, žinokit, eina sau. Sakė, kad čia dar daugiau rožių, nei buvo vakar. Eina sau. Realiai, vos nulaikau. Kokios gražios, eina sau. Aš realiai esu šoke. Ačiū labai“, – socialiniuose tinkluose parodžiusi didelę raudonų rožių puokštę sakė M. Ostrenkova.

Monika Ostenkova

Moteris teigė negalinti atsidžiaugti tokia netikėta staigmena. Tai, anot jos – labai vyriškas ir gražus gestas.

„Labai ačiū, esu sužavėta. Taip kiekvieną dieną iš veido gali nedingti šypsena. Gerąja to žodžio prasme, dar negaliu atsigauti, visą dieną esu su šypsena. Grožiuosi, negaliu atsižiūrėti, jaučiuosi, kaip pasakoje.

Šiandien visiškai nesitikėjau antros puokštės. Esu gavusi gėlių, bet kad ir antrą dieną iš karto... Ir dar tokią puokštę... Net sunku ką pasakyti, tiesiog esu sužavėta. Draugės irgi skambina, sako: „Kas čia vyksta, taip lepina“, – šypsojosi M. Ostrenkova.

Tiesa, ji teigė po savo pasidalintais įrašais su gėlių puokštėmis sulaukusi ir komentarų, žmonės klausia, ar ji skaičiuoja gautas rožes.

„Ne, neskaičiuoju, tiesiog, kai kurjeris atveža, jis pasako, iš kelių rožių yra ta puokštė. Kai šiandien atvežė tas pats kurjeris, pasakė: „Yra šiek tiek daugiau nei buvo vakar“. Kol čia suskaičiuosi... Žodžiu, esu laiminga“, – neslėpė M. Ostrenkova.

Savo įrašais moteris sutiko pasidalinti ir su „Delfi“. Ji pridūrė, kad vis dar jaučiasi nustebinta, nesitikėjo, kad į namus atkeliaus tokia didelė dovana.

Monika Ostenkova

Tiesa, paklausta, ar žino, koks gerbėjas taip išradingai stebina, moteris pasakojo susipažinusi su juo mieste per gimtadienį.

„Tikrai čia toks wow dėmesys“, – kalbėdama su „Delfi“ sakė M. Ostrenkova.