Amerikiečių dainininkas filmo kūrėjams prisipažino, kad savo "Neverlendo" valdose Kalifornijoje miega vienoje lovoje su vaikais.

Ši reta proga pažvelgti į asmeninį dainininko gyvenimą išprovokavo tikrą prieštaringų vertinimų audrą - kai kas net ragino JAV vaikų apsaugos tarnybas pradėti tyrimą.

Londone paskelbtame pranešime spaudai M.Jacksonas dar kartą griežtai paneigė britų žiniasklaidos įtarimus dėl seksualinio vaikų išnaudojimo.

"Esu suglumęs dėl to, kaip neigiamai žmonės gali mane vaizduoti, - nurodė M.Jacksonas. - Dar kartą pakartosiu, kad niekada nenuskriaudžiau ir nenuskriausiu vaiko. Man bloga, kad žmonės rašo dalykus, kurie mane vaizduoja kaip vaikų prievartautoją".

Dainininko advokatų skunduose rašoma, kad televizijos "Granada" sukurtas dokumentinis filmas "Gyvenimas su Michaelu Jacksonu" (Living with Michael Jackson) yra "šiurkštus tiesos iškraipymas", pažeidęs dainininko teisę į privatumą.

Sekmadienį paskelbtame pranešime spaudai, kurį išplatino viena Londono ryšių su visuomene kompanija, M.Jacksonas rašo pateiksiąs savo vaizdo medžiagą, kurią, britams kuriant minėtą dokumentinį filmą, nufilmavo jo privatus operatorius. Ši medžiaga esą įrodys, kad aštuonis mėnesius jo namuose dirbęs britų televizijos žurnalistas Martinas Bashiras (Martinas Baširas) veidmainiauja.

"Filme yra scenų, kai Martinas Bashiras giria Michaelo elgesį su vaikais ir aiškina, koks jis geras tėvas", - sakoma pranešime.

M.Jacksonas teigia, kad dokumentinio filmo kūrėjai su 12-mečiu berniuku, kuris miegojo jo lovoje, kalbėjosi nepaprašę jo tėvų leidimo.

Šaltinis
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją