Sveikinimais ir viltimi pirmadienio rytą gyvena ir šalyje žinomos mamos bei tėčiai, kurie savo atžalas išleido į naują pažinimo kelionę.

Visuomenininkė ir reklamos agentūros „IS agency“ įkūrėja Indrė Stonkuvienė kartu su vaikais mokslo metų pradžią įamžino šiltame vaizdo įraše mokyklos fone.

„Ir jis, rugsėjis, atėjo. Mano šeštokė ir ketvirtokas. Tėveliams – stiprybės, kantrybės! Mokytojai, tikiuosi, spėjo per vasarą pasikraut motyvacijos, nes jos (matyti iš Pranuko) tikrai reikės“, – linksmai šalia šeimyninės akimirkos brūkštelėjo žinoma mama.

Daininkų pora – Katažina ir Deivydas Zvonkai – turi kuo didžiuotis. Jų dvynukai Kornelija ir Donatas šiemet išsiruošė į antrąją klasę.

Šventiškoje nuotraukoje brolis ir sesuo pozavo pasipuošę, o rankose laikė net ne po vieną gėlių puokštę mylimoms auklėtojoms.

„Antrokai“, – šiltai šalia kadro brūkštelėjo K. Zvonkuvienė.

Grupės „Šeškės“ narė Goda Alijeva šįryt taip pat pozavo su savo didžiausiu turtu – dukra Tėja ir sūnumi Amiliu. Sekėjai pastebėjo, kad vyresnėlė per vasarą ūgtelėjo tiek, kad net praaugo mamą.

„Su mokslo metų pradžia“, – visiems sveikinimą skyrė žavi trijulė.

Su atėjusiu rudeniu savo artimą ratą sveikino ir Inga Stumbrienė. Keliose nuotraukose įsiamžino visi šeimos nariai.

„Su Rugsėjo 1-ąja! Smagių naujų atradimų ir linksmų mokslo metų!

Mums šie metai – išties ypatingi. Šiais metais išlydime Estelą jau į dvyliktą klasę. Daug jaudulio, emocijų, tačiau labai didžiuojamės ir esame be galo laimingi“, – dalijosi tris vaikus auginanti Stumbrų pora.

Asmeninė sporto trenerė ir mitybos specialistė Greta Lebedeva-Kazakevič augina dukrą ir sūnų. Mažieji namų gyventojai mamai šventiškoje nuotraukoje pozavo namų fone, apsupti įvairiaspalvių gėlių žiedų.

„Su rugsėju, mieli vaikučiai, tėveliai ir pedagogai!“ – sveikino žinoma moteris.

Atlikėja Gabrielė Grygolaitytė-Vasha šiuo metu gyvena antrojo vaikelio laukimu. Vyresnėlė, kuri netrukus taps sesute, šiemet keliauja jau į antrąją klasę.

„Į mokyklą pasiruošusios! Rugsėjo 2! Nuotaika gera!“ – šventišką įrašą komentavo Gabrielė.

Tris sūnus auginanti Gintarė Songailė šventinę dieną taip pat įamžino šiltoje nuotraukoje.

„Su Mokslo ir žinių diena“, – savo sekėjus sveikino ji.

Grožio studijos įkūrėja ir plaukų priežiūros specialistė Angelė Petručionytė su savo sūnumi pirmadienį pavertė švente. Dvejų metukų Herkus, laikydamas kardelių puokštę, puošėsi į darželį.

„Pirmoji Rugsėjo 1 d. Su mokslų metų pradžia“, – sveikinimus savo sekėjams siuntė jaudulio neslepianti mažylio mama.

Grožio specialistė Reda Mauricienė taip pat džiaugėsi rugsėjo pradžia. Du berniukus auginanti mama pasidalino šventiška nuotrauka ir pajuokavo.

„Su Rugsėjo 2. Pagaliau“, – linksmai brūkštelėjo ji.

Lietuvos garsenybių pamėgta makiažo specialistė Anastasija Murakhovska, daugeliui geriau žinoma kaip Anna Beauty, šįryt jaudinosi – jos dukra į rudenišką šventę žygiavo pirmą kartą.

„Su Rugsėjo pirmąja. Negaliu patikėti, jog tai yra pirmą kartą. Sofia eina į darželį“, – džiaugėsi šalyje žinoma ukrainietė.

Grįžimu į mokyklą šiandien džiaugėsi ir Vaida Poderytė-Bernatavičė. Žinoma prodiuserė ir televizijos laidų vedėja nuotraukose pozavo su savo vienturčiu sūnumi Atu.

„Atgal į mokyklą“, – trumpai šiltas akimirkas komentavo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)