Apie tai, kad yra nebe vieniša, pati M. Liu prasitarė ne vienoje laidoje. Internetinėje tinklalaidėje „ELLE pokalbiai“ sulaukusi klausimo apie tai, ar šiuo metu ji ieško antrosios pusės, Monika teigė, kad jos gyvenime šiuo metu yra pasimatymų laikas.

„Dabar yra laikotarpis, kada aš deitinu (liet. susitikinėju). Nežinau, ar jau radau, bet deitinu ir man visai patinka tas žmogus, su kuriuo deitinu. Tikrai nesitikėjau, bet labai patinka ir man pačiai tai buvo siurprizas“, – juokėsi Monika.

Monika Liu

Kartu su savo nauju mylimuoju A. Sadausku M. Liu buvo pastebėta tiek Monikos mėgstamos krepšinio komandos rungtynėse, tiek kituose viešuose renginiuose ar vakarėliuose. Be to, apie savo antrąją pusę M. Liu puse lūpų užsiminė ir internetinėje laidoje „Paskutinė vakarienė“ su Mantu Katleriu. Komiko pakviesta viešnia, kalbėdama apie mėgstamiausią maistą, eteryje kreipėsi į Antaną – esą jis galėtų užsakyti jai taip patinkančios kinų virtuvės patiekalų ir ši iškart būtų laiminga.

Su M. Liu susisiekus „Delfi“, ji teigė kol kas plačiau santykių su A. Sadausku aptarinėti nenorinti.

„Dabar nenoriu dar komentuoti, bet, jeigu mes su juo draugausime, galėsime pasikalbėti vėliau. Kol yra tokia graži pirma fazė – nesinori. Dabar vasara, dabar pasimatymų laikas“, – šyptelėjo M. Liu.

Vis dėlto, santykių naujai iškepta pora tikrai neslepia. Pats A. Sadauskas neseniai socialiniuose tinkluose dalijosi akimirkomis iš mylimosios M. Liu koncerto, kuriame ji savo dainas atliko drauge su LNOBT orkestru.

Antano Sadausko socialinių tinklų nuotrauka

Visai neseniai Antano Instagrame pasirodė ir pirmoji bendra poros nuotrauka. Joje A. Sadauskas užfiksavo akimirką, kai M. Liu jį apdovanojo karštu bučiniu.

Pora mėgavosi džiazo muzika „Montreux Jazz Festival“ renginyje ir vienas kito draugija.

Monika Liu ir Antanas Sadauskas

Paskelbęs jųdviejų nuotrauką, žinomas komikas vėliau pasidalijo ir šmaikščia padėkos žinute sekėjams.

„Ačiū labai už sveikinimus, tiek žinučių, atrodo, kad būčiau Compensa sold outinęs“, – rašė Antanas.

A. Sadauskas – žinomas Lietuvos jaunosios kartos komikas, prodiuseris, internetinių laidų vedėjas ir kūrėjas. Vaikinas yra žinomas ir iš populiarios tinklalaidės, pavadinimu „Savaitės rifas“, kurią veda drauge su kitais komikais Emiliu Jokūbu ir Mantu Pataraku. A. Sadauskas taip pat priklauso komikų trupei „K2 Comedy“.

„Delfi“ telefonu buvo susisiekę ir su A. Sadausku, tačiau vaikinas šia tema taip pat nepanoro atvirauti.