„Pasakiau taip“, - pasidžiaugė atlikėja.

Mylimasis Vashai pasipiršo romantikų pamėgtoje vietoje - prie Komo ežero, Šiaurės Italijoje.

Po džiugios žinios socialiniame tinkle pasipylė sveikinimai.

Atlikėja 2019 m. išsiskyrė su pirmuoju vyru, krepšininku Ronaldu Rutkausku. Iš pirmos santuokos Vasha augina dukrelę Adriją.

Apie naują mylimąjį ji pirmą kartą viešai prabilo 2023 m. kovą.

„Mano širdis užimta. Daug apie jausmus nekalbu viešai, nes šalia manęs esantis žmogus nėra iš šou verslo ir jis, kiek įmanoma, vengia šitų dalykų. Todėl gerbdama jo pasirinkimą aš irgi garsiai nerėkiu. Aišku, kartais norisi visiems pasakyti, kas jis ir ką veikia, bet su laiku viskas išaiškės“, – apie širdies draugą mįslingai kalba atlikėja Gabrielė-Vasha.

Atostogavo su dukra ir mylimuoju

Neseniai su mylimuoju ir dukra Gabrielė ilsėjosi Egipte. Septynių naktų viešnagei Hurgados mieste pora rinkosi itin prabangų 5 žvaigždučių viešbutį „Serry Beach Resort“.

Nors Vasha nekomentavo viešbučio kainų, „Booking“ duomenimis, savaitė trijų asmenų šeimai šiame viešbutyje vidutiniškai kainuoja apie 5 tūkst. eurų. „Šįkart norėjosi gerai pailsėti, pasimėgauti saule ir skaniu maistu, todėl ir išsirinkome būtent šią vietą“, – Delfi sakė Vasha.

Skyrybos buvo skaudžios

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ Gabrielė buvo pasakojusi, kad skyrybos su vyru buvo itin sudėtingos ir skaudžios.

„Persirgau depresija, – laidoje prisipažino Vasha. – Sirgau sunkesne depresijos stadija“. Pasak jos, vėl pamilti gyvenimą padėjo didžiulės pastangos. „Pradėjau skaityti įvairiausias knygas. <...> Susiimti turi per prievartą. Pavyzdžiui, nueiti į sporto salę pasportuoti. Aš žinau, kaip yra sunku prisiversti, bet kai nueini, pajunti, kaip yra gera. Pakyla nuotaika, pradedi ir į gyvenimą kitaip žiūrėti, – šypsojosi ji. – Metus laiko sugaišau visiškai veltui. Bet, matyt, reikėjo laiko išgyventi, kad dabar būtų taip gerai. Ėjo metai, antri, galvojau – kiek dar laiko tęsis ta juoda duobė? Viskas nesiseka. Su bernais blogai, su darbais blogai, sau pati negraži, viskas negerai. O dabar – va, prašau, myliu save.“