Natalija, jūs dainavote grupėse „Yva’’, „Pop Ladies’’, galiausiai nusprendėte daryti solo karjerą. Nebuvo baisu dainuoti vienai be kitų vokalų?

Mano sceninė karjera prasidėjo nuo ankstyvos jaunystės, kitur savęs nemačiau. Norėjosi seksualių merginų grupės ir kad artimiausi žmonės dalyvautų šioje veikloje, todėl pasikviečiau kartu dainuoti ir savo sesę. Įsivaizdavau šou verslą labai smagų: vakarėliai, linksmybės. Taip ir yra, bet tai galiausiai tampa tavo darbu. Savęs kitaip neįsivaizdavau, tik kaip dainuojančią grupėje. Vėliau pagimdžiau sūnų ir nesinorėjo sugrįžti atgal. Bet visgi norėjosi šalia gerai dainuojančių merginų, taip atsirado Liepa ir Katažina. Susikūrė grupė „Pop ladies.’’ Abi merginos iš mano artimųjų rato, todėl nereikėjo kažko ieškoti papildomai. Kai grupė „Pop ladies’’ įsibėgėjo, tuo pačiu metu ir aš pradėjau dainuoti solo. Taip gavosi, kad solo karjera greitai išsivystė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)