Sena pažintis netikėtai peraugo į artimą draugystę

S. Nainė – legendinės grupės „Mokinukės“ narė, prekinio ženklo „Nunu“ įkūrėja, atlikėja ir nuomonės formuotoja. N. Bunkė – ilgus metus Lietuvos muzikos scenoje spindinti žvaigždė, pramogų pasaulio senbūvė, o dabar dar ir sėkminga verslininkė, įkūrusi savo vardu ir išskirtinių prekių gausa dėmesį pritraukiančią parduotuvę. Dvi žavios, garsios, žinomos ir atpažįstamos moterys žmones socialiniuose tinkluose žavi ir kartu, ir atskirai. Ir nors socialiniuose tinkluose Simona ir Natalija tikrai nevengia demonstruoti nenugludintos gyvenimo realybės – retas, kuris žino apie jų draugystę tiek, kiek šįkart jos sutiko papasakoti stebint tūkstančiams žiūrovų.

Renginio pradžioje N. Bunkei ir S. Nainei teko mintimis nusikelti į praeitį, ir prisiminti dienas, kada jų sena pažintis pagaliau peraugo į tvirtą draugystę. Kaip teigė Natalija, viena kitą jos pažinojo dar legendinių grupių „Mokinukės“ ir „YVA“ gyvavimo laikais, tačiau artimesnis ryšys užgimė tik po atsitiktinio pokalbio, įvykusio prieš bene šešerius metus.

„Gyvenau aš tuo metu butelyje. Gaminau, man atrodo, marinavau vištieną. Su Sima esame pažįstamos labai seniai – dar nuo „Mokinukių“ ir „YVOS“ laikų, bet Sima į mus visada žiūrėjo kaip į tetas. Kažkaip tada mes susirašėme ir sakome: reikia kada tuos šašlykiukus pakepti kartu – pasiplanuokime. Gerai, kitą ketvirtadienį!“, – apie paprastą ir gana buitišką pokalbį socialiniuose tinkluose pasakojo N. Bunkė.

Natalija Bunkė ir Simona Nainė

Savo prisiminimais pasidalijo ir Simona.

„Aš atsimenu truputį kitaip. Mes labai dažnai klausiame ir viena kitos – kiek mes metų esame draugės? Realiai, aš negaliu pasakyti kiek tiksliai metų, nes neatsimenu to ketvirtadienio. Aš atsimenu, kad tu buvai parduotuvėje, apsipirkai ir nufilmavai vežimėlį, kuriame buvo visko daug: aštunkojų, vištyčių – visko. Ji įkėlė story ir aš parašiau: kada kepame? Aš kažkaip nesitikėjau, kad ji pamatys, nes mes pažįstame viena kitą daug metų, bet mes nebuvome nei draugės, nei kažką, o ji sako: ketvirtadienį. Tada Jonui sakau: žinai, man atrodo, prisišnekėjau – atvažiuos Natalija. Jonas klausia: kokia Natalija? Na, Zvonkė, Bunkė. Jis žiūri į mane ir sako: ką ji čia veiks? Sakau: mes prakepimą padarysime. Dabar taip ir likę iki šiol: gal kokį prakepimą padarome?“, – šypsodamasi kalbėjo S. Nainė.

Draugės taip pat pasidžiaugė, kad artimas ryšys jau pirmojo susitikimo metu užgimė ne tik tarp jųdviejų, bet ir tarp jų antrų pusių – Jono Nainio ir Edgaro Eidėjaus.

„Edgaras su Jonu taip susivaibino, taip surado bendrą kalbą. Jonas šiaip mažai ką įsileidžia į savo širdį, bet jie labai sutapo“, – pastebėjo N. Bunkė.

„Kai susitikome, tikrai Jonas su Edgaru vienas kitą atrado. Jiems patinka krepšinis, kaljanai – jie labai daug bendro atrado. Moteris panašaus charakterio išsirinkę. Jie suvaibino labai ir mes su Natalija neužsičiaupdamos šnekėjome“, – antrino jai Simona.

Simona Nainė

Kaip teigė Natalija ir Simona, sena pažintis, peraugusi į itin artimą draugystę, joms leido drauge sukurti daugybę nepamirštamų akimirkų.

„Esame ir pažliumbę, ir pavėmę, ir plaukus laikę, kad apsivemtų gražiai“, – šmaikštavo N. Bunkė.

Viena kitą palaiko įvairiausiose gyvenimo situacijose

Pokalbio metu laidos vedėjas P. Vaitiekūnas dvi drauges pakvietė pažaisti ir jų draugystę patikrinantį žaidimą. Žaidžiant jį paaiškėjo, kad, pavyzdžiui, Simona yra ta, kuri draugei kur kas dažniau ištaria žodį „myliu“, o Natalija vardan draugystės esą drįstų net ir pameluoti teisėsaugai.

„Šimtu procentų. Aš ne šeimos narys – aš galiu meluoti“, – juokavo N. Bunkė.

Natalija Bunkė

Juokus palikusios nuošalyje, apie tarpusavio ryšį S. Nainė ir N. Bunkė papasakojo daugiau. Tai, kad jų draugystė verda ne tik Instagrame, puikiai patvirtino Simonos išsakytos mintys. Moteris atviravo, kad jos su Natalija gali kalbėti bene apie viską.

„Kai reikia, mes viena kitai paspardome užpakalius. Visi galvoja, kad mes fainos ir linksmos tik tada, kai koks vakarėlis vyksta. Realiai, mes viena kitą palaikome visada. Tu tikrai gali pasiskųsti, jeigu darbe kas nors nesiseka ar kokie yra sunkumai, net jei šeimoje kažkas negerai“, – teigė ji.

Natalija Bunkė ir Simona Nainė

Tiesa, S. Nainė pastebėjo, kad daugeliui gali pasirodyti, jog „Niekšės“ laiką linksmai leidžia tik įvairiuose vakarėliuose. Vis dėlto, kaip tvirtino ji pati, tie vakarėliai nevyksta taip dažnai, kaip galėtų atrodyti, o daugybė gražių akimirkų apskritai lieka neužfiksuotos kameromis.

„Visiems kažkodėl atrodo, kad, jeigu mes susitinkame, tai visą laiką geriame. Kaip kokios nenormalios. Mes, iš tikrųjų, daug veiklų turime, daug dirbame. Būna, sakome: reikia nusinulinti. Tada susiorganizuojame tikrai gerą balių, kur kitą dieną būna nulis storių. Jeigu nulis storių – vadinasi, buvo nusinulinimas", – šyptelėjo S. Nainė.

„Niekšėmis“ praminė bendras bičiulis

Pokalbio su N. Bunke ir S. Naine metu ne kartą nuskambėjo jųdviejų dueto pavadinimas „Niekšės“. Kaip teigė pačios draugės, tokį skambų pavadinimą žvelgdamas į Simonos ir Natalijos nuotykius joms pasiūlė bendras jų bičiulis Linas.

„Mūsų draugas Linas – jis, mums betūsinant, jau penktą ryto sako: jūs tokios niekšiškos, niekšybes tokias krečiate. Mes susigalvojame visokiausių nesąmonių su Sima“, – teigė Natalija.

Jų draugystę apibūdinantį žodį merginos tatuiruotę yra įamžinusios ir ant savo kūno. Kaip pasakojo Simona, noras pasidaryti vienodas tatuiruotes jų galvose užgimė visai netikėtai, o idėją įgyvendinti padėjo dainininkė Iglė Bernotaitytė.

„Jau turėjome tą pavadinimą „Niekšės“. Tada gyvenome pas Nataliją su Edgariuku, sėdime, ruošiamės jų vestuvėms, dėliojome grojaraštį, kad vestuvėse būtų faina ir sakau: kaip norėčiau tokios fainos tatuiruotės su tavimi. Davai, pasidarome! Vienuoliktą valandą vakaro rašome Iglei: rytoj tu dirbi? Galėtum dirbti, nes mums reikia pasidaryti tatuiruotes? Ji sako: gerai – atvarysiu, padarysiu. Šiaip, aš jau labai retai kada darau, bet jums padarysiu. Mes pasidarėme tas tatuiruotes. Iš vakaro buvo šampanėlio pagerta – nei skaudėjo, nei ką. Pasidarėme ryte tatuiruotes ir į skirtingus darbus išvarėme“, – linksmą istoriją prisiminė S. Nainė.

Natalija Bunkė ir Simona Nainė

Ir nors nuotykių bei linksmybių N. Bunkės ir S. Nainės draugų rate tikrai netrūksta, Simona tikino, kad niekšybių viena kitai draugės nekrečia.

„Mes tokios gerietės“, – sakė Simona.

„Eik tu, melage“, – juokėsi N. Bunkė.

Atsakė, kaip reaguoja į apkalbas

S. Nainės ir N. Bunkės gyvenimus bei karjeros kelią kasdien socialiniuose tinkluose stebi daugybė žmonių. Instagrame abi žinomos moterys yra subūrusios išties nemažą sekėjų ratą – kartu sudėjus jas seka per 600 tūkstančių žmonių. Kaip teigė N. Bunkė, kartais ji pati susimąsto, kodėl žmonės taip aktyviai stebi jos transliuojamą turinį. Pokalbio metu abi draugės viena kitai pažėrė komplimentų ir pasvarstė, kuo, jų manymu, viena ir kita sudomina savo gerbėjus.

„Sima yra labai charizmatiškas žmogus, labai linksma, neskleidžia negatyvo savo Instagrame. Nesvarbu, kaip gyvenime bebūtų, negatyvas pas ją yra ištrintas. Ji turi gyvūnus, kas labai žmonėms yra įdomu ir fainai matyti. Geras vyras. Šiaip, jos gyvenimas yra labai gražus“, – kalbėjo Natalija.

„Natalija – lygiai taip pat. Ji visada pozityvi. Aš labai moku skaityti žmones. Turiu ir tokių pavyzdžių, kur šiaip matai, kad gyvenime ne taip yra, bet Instagrame yra super pozityvu. Natalija yra labai pozityvus žmogus. Ji labai darbšti – jai niekas nieko neatnešė ant lėkštutės. Viską, ką ji turi – ji užsidirbo pati. Manau, kad žmonės, sekdami ją, randa motyvacijos nepavargti. Ji tiesiog motyvuoja žmones. Plius, ji yra natūrali. Ji gali pasirodyti ir su nutįsusiomis kelnėmis, ir kaip superdiva. Tas paprastumas, nuoširdumas ir atvirumas žmonėms labai artimas. Nėra pas mus šventų Zitų, kaip sakau. Kadangi nesame šventos Zitos – žmonės dėl to ir seka“, – gražių žodžių draugei taip pat negailėjo Simona.

Deja, kartu su viešumu ir šlove į gyvenimą dažniausiai ateina ne tik malonūs ar smagūs dalykai – pavyzdžiui, įvairios apkalbos, kurios neretai būna net ir skaudinančios. S. Nainė pripažino, kad ji pati į jas reaguoja tikrai įvairiai, o, kai prireikia, vertingų patarimų jai esą nevengia išsakyti draugė Natalija.

„Aš nemeluosiu – reaguoju visaip. Kartais tai mane paveikia, o kartais – nekreipiu dėmesio. Natalija – ji, jeigu aš labai užsigruzinu dėl kažkokio dalyko, mane sutvarko“, – teigė S. Nainė.

Ji pridūrė, kad kartais iš tam tikrų „pletkų“ drauge su kompanija belieka tik pasijuokti.

„Mes juokiamės. Mano visada pasakymas yra: nevaidink čia šventos Zitos. Iš tikrųjų, žmonės labai dažnai stengiasi būti geresni negu iš tikrųjų yra – nesikeikia, kažko ten nedaro. Taigi viską darome. Mes ir nusikeikti galime, galime tą keiksmažodį išleisti. Norime – galime prisigerti. Norime – galime apsivemti. Visi yra tokie patys“, – sakė Simona.

„Visi žmonės, visi žemiški, paprasti“, – antrino jai Natalija.

Tiesa, pačios draugės pripažino, kad savo rate jos taip pat mėgsta ir gali pasikalbėti apie viską.

„Mes pletkiname apie viską, bet mes nerašome komentarų, kitiems žmonėms neperšame nuomonės, kad reikia apie vieną ar apie kitą žmogų kalbėti. Mes tarpusavyje išsikalbame ir tai, ką mes kalbame, lieka tik tarp mūsų“, – teigė S. Nainė.

„Kartais pas mus ta nuomonė net išsiskiria. Mano vienokia nuomonė būna, pavyzdžiui, Simos kitokia nuomonė. Ir mes suprantame, kad taip, deja, nutikti gali“, – tvirtino N. Bunkė.

Visą pokalbį su Natalija ir Simona galite rasti vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)