Dainininkės atostogų akimirkos nugulė į asmeninę „Instagram“ paskyrą. Ji su ištikimiausiais sekėjais iš pradžių nusprendė pasidalinti vaizdo įrašais ir nuotraukomis su Ispanijoje gana populiariu lankytinu objektu – Caminito del Rey taku.

Išvydę N. Bunkės įrašus sekėjai neslėpė nuostabos, mat ši vieta, pasirodo, daugeliui paliko neišdildomą įspūdį.

„Verta aplankyti šią vietą“, – rašė vienas internautas.

O vaizdu susižavėjęs sekėjas moters netrukus paklausė, kur galima rasti šį grožį.

Šiais įrašais dainininkė leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Po apsilankymo viename iš populiariausių objektų N. Bunkė pasinėrė į visišką poilsį. Mėgavosi kaitinančia saule ir ramybe Marbeloje.

Tiesa, į kelionę dainininkė susiruošė ne tik su E. Eidėjumi, bet ir garsiu virtuvės šefu Roku Galvonu. Pastarasis sutuoktinių atostogas papildo gardžiais patiekalais.

Delfi primena, kad prieš kurį laiką N. Bunkė ir E. Eidėjus „Stiklių“ restorane surengė ištaigingą šventę savo artimiausiems bičiuliams.

Garsi pora paminėjo antrąsias savo santuokos metines ir kaip meilės simbolį vienas kitam įteikė deimantų namų „Marry me by Ribas“ balto aukso žiedus, puoštus deimantais. Ypatingos šventės metu jiedu vienas kitam skyrė jautrius žodžius ir atskleidė, kaip jų gyvenimas pasikeitė per pastaruosius metus.

„Lygiai prieš dvejus metus, stovėdami čia, vienas kitam prisiekėme amžiną meilę. Džiaugiuosi, kad šiandien vėl galime dar tvirčiau pasakyti tą patį. Nors šiame gyvenimo etape esame be galo užsiėmę, su Edgaru nusprendėme, kad privalome paminėti šią ypatingą mums progą. Per šiuos dvejus metus įvyko daugybė dalykų, kurie dar labiau mus sutvirtino ir neleido suabejoti, kad esame skirti vienas kitam.

Mes radome savo laimę, kurią labai vertiname ir kasdien auginame. Be proto džiaugiuosi, kad šiandien ir vėl susirinko mūsų artimiausi draugai, kurie kartu šventė su mumis ir prieš dvejus metus. Tas artimas draugų ratas dar šiek tiek paaugo, o tai rodo, kad gyveni teisingai ir eini tinkama linkme. Tai reiškia, kad laimingi esame ne tik mes, bet ir mus supantys žmonės, kurie džiaugiasi mūsų laime. Gyvenime pats svarbiausias dalykas yra meilė ir šiandien mes ją švenčiame iš visos širdies”, – šventės akimirkomis dalinosi N. Bunkė.

„Stiklių” viešbūčio kiemelis ir restoranas buvo ištaigingai papuoštas didžiulėmis, specialiai šventei ruoštomis puokščių kompozicijomis ir dekoracijomis. Sveikinti žinomos poros rinkosi gausus būrys artimiausių sutuoktinių draugų, tarp kurių: Simona ir Jonas Nainiai, Liepa Mondeikaitė - Norkevicienė su vyru Evaldu, Kristina Ivanova su Andriumi Mickumi, Robertas ir Agnė Kalinkinai, Saugirdas Vaitulionis, Liutauras Galinis, Naglis Bierancas, bei daugelis kitų bičiulių.

Santuokos metinių proga N. Bunkė ir E. Eidėjus nusprendė vienas kitam įteikti atnaujintus specialiai jiems kurtus vestuvinius žiedus.