„Dabar esame kaip skystas betonas – po truputį stingstam, stiprėjam, kietėjam“, – tvirtais santykiais džiaugėsi buvęs policijos pareigūnas Edgaras Eidėjus.

Tada, kai susipažino su Natalija, jis dar dirbo policijoje ir net pasvajoti negalėjo, kad nekalta pažintis apvers jo gyvenimą aukštyn kojomis.

Pora susipažino atsitiktinai, kai N. Bunkė Kaune Edgarui perdavė jo pusseserei, Londone gyvenančiai dainininkės draugei, skirtas dirbtinių gėlių puokštes.

Susitikime įsižiebusi žiežirba augo ir kaito. Iš pradžių Edgaras Nataliją lankė Vilniuje, o laikui bėgant ėmė padėti mylimajai koncertinėje veikloje.

Vyras neslepia, kad iš pradžių nuo aplinkinių žvilgsnių buvo nejauku, tačiau dėl meilės Natalijai apsiprato.

Paklausta, kaip ją pakeitė pažintis su Edgaru, N. Bunkė šypsosi ir sako, kad labiausiai jaučiasi išaugusi ramybė.

„Viduje tapau ramesnė. Tada, kai viduje esi laimingas, moki džiaugtis mažais dalykais“, – kalbėjo dainininkė.

Anot jos, viskas, ko imasi kartu su E. Eidėjumi, klojasi kuo puikiausiai.

„Tapau geresne savo versija, kartu su juo galima kalnus nuversti. Viskas, ko imamės, mums pavyksta, kuo toliau – tuo labiau“, – sakė N. Bunkė.

Žvaigždė džiaugėsi, kad pagaliau išsipildė pasaka, kuria ji taip ilgai tikėjo.

„Aš kaip princesė – tikiu pasakomis. Norėjau tikėti, kad taip bus, ir tikėjau, kad kada nors gyvenime būsiu laiminga. Pagaliau tas laikas atėjo“, – šypsojosi Natalija.

E. Eidėjus taip pat spindi džiaugsmu – žino, kad su žmona niekada nebus nuobodu.

„Nėra, kad kasdiena būtų vienoda. Su Natalija yra ką veikti. Su šia moterimi nėra liūdna“, – šelmiškai šypsojosi Edgaras Eidėjus.

„Delfi“ kviečia prisiminti, kaip pora minėjo savo antrąsias vestuvių metines:

Taip pat žiūrėkite, kaip N. Bunkė laidoje tikino, kad Edgaras leido jai patikėti, jog ji yra verta ne tik milijono, bet daug daugiau!

Vaizdo įrašas: