Įrašu, kurį garsi moteris įdėjo į socialinį tinklą „Instagram“, ji sutiko pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais. Jame matomoje nuotraukų karuselėje N. Bunkė pasidalijo bendromis jos ir Edgaro nuotraukomis iš įvairių atostogų bei kitų svarbių, nepamirštamų ir ypatingų gyvenimo įvykių.

Sekėjų dėmesį patraukė ne tik žavingos nuotraukos, bet ir po jomis pačios N. Bunkės rašytas tekstas. Jame ji pasidalijo mintimis apie tai, kaip atrodė jųdviejų su Edgaru draugystės pradžia bei kelias, kuris atvedė porą ten, kur jie yra šiandien.

„Trys metai santuokos – gali pasirodyti nedaug, bet prieš 7-erius metus, kai Tave sutikau, buvau kupina baimių, nes vis nesigaudavo… Bet jei nebandysi, niekada ir nežinosi, ar lemta patirti tai, apie ką rodo romantiškuose filmuose.

O šiandien labai mums abiems noriu palinkėti, kad filmas, kuriame mes gyvename, niekada neperaugtų į dramą, trilerį ar kriminalinį filmą. Lai po daug metų visi žiūrėsime gražų istorinį romaną, pavadinimu „Savo laimę radau“, – jautrius žodžius vestuvių metinių proga savo vyrui E. Eidėjui skyrė N. Bunkė.

Edgaras Eidėjus, Natalija Bunkė

Komentarų skiltyje pora sulaukė gausybės draugų bei gerbėjų sveikinimų. Amžinos meilės jiems linkėjo Gerda Žemaitė, Daina Bosas, krepšininkas Jonas Mačiulis.

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

„Delfi“ primena, kad N. Bunkė ir E. Eidėjus susituokė dar 2021-ųjų rugsėjo 16-ąją. Privačioje šventėje, į kurios vidų nei fotografų, nei žurnalistų, pora neįleido, dalyvavo Jonas ir Simona Nainiai, Liepa Mondeikaitė su vyru, Natalijos sesuo Kristina Ivanova su mylimuoju, Saugirdas Vaitulionis, Naglis Bierancas ir Lukas Gricius, o, svarbiausia – abiejų jaunavedžių tėvai.

Paskelbus, kad pora oficialiai tapo vyru ir žmona, Natalija ir Edgaras pasibučiavo, o bičiulė Liepa uždainavo N. Bunkės dainą – „Aš savo laimę radau“.

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

Vos po keleto dienų Natalija ir Edgaras iškėlė antrąsias vestuves – dar vieną šventę jaunavedžiai atšoko saulėtoje Maljorkoje.

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

Šventės Maljorkoje metu nuotaka pademonstravo išskirtinius įvaizdžius. Kiekviena jaunosios suknelė buvo išskirtinė tuo, kad jas kuriant panaudoti įsiuvai su ypatingomis žinutėms – įsimintiniausiais N. Bunkės dainų žodžiais.

Vestuvių dieną poros laukė fotosesija, o paskui – jaudinanti tuoktuvių ceremonija. Visa 27 žmonių kompanija, savaitei apsistojusi viloje su baseinu, švęsti persikėlė į įspūdingo dydžio dvarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)