Socialiniuose tinkluose šią savaitė ėmė plisti vaizdo įrašas iš „TikTok“ platformos, kuriame matoma Justino Jankevičiaus vedamos laidos „Nesiaukite live“ iškarpa. Šioje laidoje praėjusios vasaros pabaigoje svečiavosi ir M. Liu. Nors nuo pat pirmos akimirkos moteris, rodos, tryško gera nuotaika, dar laidos pradžioje tada ji užsiminė, kad tą vakarą jautėsi labai blogai.

„Yra tokių dienų, kai tu turi linksminti žmones, bet tau yra be galo liūdna“, – teigė Monika.

Monika Liu

Ji atviravo, kad jos širdį slegia būtent meilė, tačiau atėjusiems žadėjo būti visiškai atvira ir apie viską kalbėti be jokių paslapčių.

Taip ir buvo – Justino ir Monikos pokalbis klostėsi tiesiog puikiai. Jiedu, nestokodami humoro, aptarė pačias įvairiausias gyvenimo temas, kol, galiausiai, priėjo prie pokalbio apie Monikos kūrybą. M. Liu tuo metu papasakojo apie dainą, kuri, anot jos, šimtu procentų atitinka vieną asmeninę jos meilės istoriją. Tai daina, pavadinimu „Troškimas“.

„Man reikėjo aštuonių metų draugystės, kad ją parašyti. Tada aš parašiau dainą ir „Bossa“, apie tai, kaip moteris nužudo savo vyrą“, – juokėsi ji kartu su savo bičiuliu ir scenos kolega J. Jankevičiumi.

Justinas Jankevičius, Monika Liu

Tiesa, dainos pavadinimas pačiai Monikai tą vakarą sukėlė tam tikras asociacijas.

„Daina „Bossa“, kad jau mes Palangoje. Kiekvienam linkiu surasti savo Antaną“, – kvatojo M. Liu, omenyje turėdama žavingą Dainos Bosas ir Antano Boso šeimos pavyzdį.

„Aš tau, gerbiamoji, linkiu surasti savo Antaną“, – atsakė jai J. Jankevičius.

Ir panašu, kad J. Jankevičiaus palinkėjimas išsipildė. Nepraėjus net metams po pokalbio, M. Liu jau džiaugiasi užgimusia meile ir šildosi komiko Antano glėbyje.

Monika Liu ir Antanas Sadauskas

Dar prieš kurį laiką M. Liu „Delfi“ atviravo, kad vasara jai yra ne tik nuolatinių pasirodymų bei koncertų, bet ir pasimatymų laikas, tad, kaip teigė ji pati, šiuo metu jos ir A. Sadausko santykiai ir yra būtent tokioje fazėje.

„Dabar nenoriu dar komentuoti, bet, jeigu mes su juo draugausime, galėsime pasikalbėti vėliau. Kol yra tokia graži pirma fazė – nesinori. Dabar vasara, dabar pasimatymų laikas“, – šyptelėjo M. Liu.

Nors pernelyg atvirauti apie naujus santykius Monika nesiryžo, vis dėlto, savo naujojo vaikino ji tikrai neslepia, o be to – tiek pati Monika, tiek Antanas nevengia bendromis akimirkomis dalintis ir socialiniuose tinkluose.