Pavyzdžiui, per Jonines merginos surengė pasirodymą Joniškyje. Plakate pranešama apie „69 danguje“ koncertą, o nuotraukoje matyti Nijolė, Karina ir Goda. „Delfi“ sulaukė skaitytojo laiško, kuriame klausiama, ar ankstesnė grupės narė nusprendė ir vėl prisijungti.

„Delfi“ kreipėsi komentaro į K. Krysko, ji paaiškino situaciją.

„Viskas labai paprasta. Šitie koncertai buvo suplanuoti daug seniau – gal net prieš metus. Kaip mes kalbėjom, tarėmės su Nijole, ji iš grupės oficialiai išeina rugpjūčio 31 d. Dėl to visą vasarą mes koncertuojame numatyta sudėtimi. Ir su ja yra koncertų. Šalia to vykdome koncertinę veiklą su „Šeškėmis“, – paaiškino Karina.

Kadangi tarp grupės narių ir buvusio jų prodiuserio E. Bžesko kilo šiokių tokių nesutarimų, „Delfi“ pasiteiravo, ar merginoms vis dar leidžiama naudotis ankstesniu pavadinimu, kuris lieka užregistruotas E. Bžesko įmonėje.

„Niekas nepasikeitė. Taip, kaip buvo parašyta mūsų spaudos pranešime, taip viskas ir liko. Nežinau, laukiam dabar žinių iš jų ir žiūrėsime, kas čia bus“, – šyptelėjo pašnekovė.

Ar laukiantys pokyčiai keičia atmosferą tarp grupės narių?

Pasiteiravus, ar Nijolė, žinodama, kad tai jos vieni paskutiniųjų pasirodymų grupėje, nesijaučia nejaukiai tarp kolegių, Karina patikino, kad tarp merginų nėra jokių pykčių.

„Ji ir pati buvo sakiusi: nėra taip, kad vieną dieną atsibudo ir sugalvojo, jog nebedainuos. Tai nėra vienos dienos sprendimas, mąstė ji jau seniai. Mes irgi tai žinojome, tad kaip ir susitaikėme su tuo. Kokių nors nepasitenkinimų ar pykčių tarp mūsų nėra. Toliau dirbame. O tai nėra susiję dalykai – žmonės mūsų laukia ir nėra kalti dėl pokyčių grupėje. Juk esame profesionalai“, – kalbėjo Karina.

Anot dainininkės, merginos beveik niekada nekoncertuoja visa sudėtimi – visada pasirodo kurios nors trys. „Tai tęsiasi gana ilgą laiką. Nijolė jau pusantrų metų daug laiko skiria savo kitam darbui, tad tikrai dažnai koncertuodavome be jos. Ir šiaip pas mus visada yra kaita – tai manęs nėra, tai Ingridos, tai Godos ar Nijolės“, – tikino atlikėja.

Nijolę grupės gerbėjai pažino kaip vieną kalbiausių ir drąsiausių. Ji neretai linkusi užkurti publiką savo paraginimais, pasakojimais. Kaip būna tuomet, kai Nijolės ant scenos nėra?

„Būna labai įvairiai. Tikrai visos mes mokame pakalbėti“, – nusijuokė K. Krysko.

Į tokį grupės merginų pranešimą sureagavo ir E. Bžeskas. Daugiau apie tai skaitykite čia.