Savo naujausiame įraše M. Bertulis teigė, kad spontaniškų kelionių žavesys yra galimybė mėgautis kiekvienu po kojomis nukritusiu maloniu siurprizu.

„Nesvarbu ar tai netyčia pasirinkta faina kaimo užeigėlė, ar tai neplanuotai atrasta viena geriausių Jūrmalos vietų, ar tai netikėtas užbėgimas į jaukią krautuvėlę.

Jūrmala tikrai neplanuotai maloniai nustebino. Jeigu tik ne ruskiai ant kiekvieno kampo, tai būtų 10/10“, – feisbuke rašė M. Bertulis šalia nuotraukų, kuriose įsiamžinęs su širdies drauge.

„Delfi“ primena, kad liepos 12-tą prezidento rūmų vidiniame kieme rinkosi garbingi svečiai, tarp kurių buvo galima išvysti ir pramogų bei kultūros pasaulio atstovus. Tarp jų – ir laidų autorius, prodiuseris, keliautojas M. Bertulis.

Žinomas vyras čia atvyko su žavia palyda – širdies drauge, aktore U. Zavistauskaite. Viešumoje juodu jau buvo galima išvysti, tačiau žiniasklaidai savo mylimąją Mantas pristatė pirmąkart.

U. Zavistauskaitė – kylanti aktorė, kuri jau spėjo nusifilmuoti tiek serialuose, tiek kino filmuose. Jauna menininkė savo jėgas taip pat yra išbandžiusi ir televizijos šokių projekte „Salsamanai“.

25-erių metų Ugnė kartu su Mantu jau spėjo apsilankyti ir kituose viešuose renginiuose, pavyzdžiui, krepšinio rungtynėse. Pora savo mylimą komandą tuomet palaikė originalia atributika.

Prodiuserio M. Bertulio socialiniuose tinkluose iki šiol buvo galima pamatyti ir kitų romantiškų akimirkų. Vienoje jų žinomas vyras laiko apsikabinęs savo antrąją pusę, o šį kadrą puošia ne mažiau šiltas komentaras: „Gali daug padaryti vienas, bet su tokiu palaikymu gali kalnus nuversti“.

Prezidentūroje vykusiam priėmimui pora puošėsi tarsi Holivuo pora.

Kviečiame išvysti poros bei jų bičiulių šventinio vakaro akimirkas: