Kviestinėje publikoje buvo galima išvysti ir retai viešumoje matomas poras. Toma Vaškevičiūtė, kuri tapo viena iš šventės vedėjų, į bičiulių vestuvių metines atvyko lydima savo mylimojo, architekto Aleksandro Kavaliausko. „Delfi“ primena, kad aktorė ir jos partneris šių metų kovą susilaukė dukrelės.

Ne ką dažniau pramogų verslo vakarėliuose drauge matomi ir Andrius Tapinas su žmona Gabija Milašiute. Šį savaitgalį pora galėjo atsiminti ir savo vestuvių šventę. Jiedu susituokė 2023-iųjų vasarą Nidoje, Evangelikų liuteronų bažnyčioje. Apie asmeninius santykius kalbėti nelinkęs A. Tapinas ir vestuvių metu vengė viešumos. Tuomet žinomą vyrą kartu su jo mylimąja visos šventės metu prie bažnyčios saugojo apsaugos darbuotojai.

Be šių elegantiškai pasipuošusių porų privačioje meilės puotoje buvo galima išvysti ir kitas šalies garsenybes, pavyzdžiui, Merūną Vitulskį su žmona Erika, Nataliją Bunkę ir Edgarą Eidėjų, Simoną ir Joną Nainius, Luką Gricių, Saugirdą Vaitulionį, Naglį Bierancą bei kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją