Pažeidimą užfiksavo skaitytojai, sureagavo ir pati garsenybė

Pirmadienį „Delfi“ redakciją pasiekė laiškas, kuriame skaitytoja pasidalijo ir keliomis nuotraukomis, užfiksuotomis savaitgalį praūžusiose lenktynėse.

Anonime norėjusi likti moteris nusistebėjo, kad į renginį atvykusi nuomonės formuotoja ir verslininkė V. Siegel esą nepaiso taisyklių ir savo prabangų „Bentley“ automobilį stato neįgaliųjų vietoje.

„Štai, kaip ponia Viktorija Siegel parkuoja savo automobilį. Įdomu, kokią negalią ji turi? Manau, taip elgtis yra negražu“, – rašė susirūpinusi moteris.

Viktorijos Siegel automobilis užfiksuotas neįgaliųjų vietoje

Reaguodami į skaitytojos įžvalgas ir nuotraukose užfiksuotą V. Siegel automobilį, „Delfi“ susisiekė su pačia Viktorija. Žinoma moteris paaiškino, kodėl jos automobilis buvo paliktas neįgaliųjų zonoje.

„Tai buvo privatus VIP lenktynių parkingas. Ten buvo dirbantys žmonės, jie mums liepė ten statyti mašinas. Žmonėms nėra ką veikti“, – sakė V. Siegel.

Viktorijos Siegel automobilis užfiksuotas neįgaliųjų vietoje

Plačiau aptarinėti situacijos Viktorija nepanoro ir teigė, kad tam tiesiog neturi laiko.

„Aš net neturiu ką apie tai šnekėti. Esu užsiėmusi su vaikais ir apie tokius marazmus nediskutuosiu“, – teigė V. Siegel.

Ačiū, kad pranešate naujienas! Užfiksavote ką nors įdomaus ar norite išsakyti savo nuomonę? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt.

Nuotraukos išplito ir socialiniuose tinkluose

Verta pastebėti, kad minėtos nuotraukos išplito ir socialiniuose tinkluose. Grupėje, pavadinimu „Vardinių numerių kolekcijos“, taip pat aistringai aptariama V. Siegel automobilio tema.

Internautai neslepia susierzinimo, kadangi tai liečia negalią turinčių žmonių grupę ir jų kasdienes problemas. Ne vienas pastebėjo, kad pamatyti prabangų automobilį šioje zonoje Lietuvoje, deja, – jokia retenybė. Užėmus šias specialias parkavimosi vietas, dar labiau apsunkinamas žmonių su negalia gyvenimas.

Lenktynėse prakalbo apie svajonių automobilį

„Delfi“ primena, kad lenktynėse sutikta V. Siegel paatviravo apie savo išskirtinį automobilį. Jis, kaip teigė pašnekovė, jai labai patinka, mat atitinka visus poreikius ir reikalavimus. Tai – „Bentley“ visureigis, kurį V. Siegel yra papuošusi ir specialiai savo dukros garbei sukurtais vardiniais numeriais.

Viktorija Siegel

„Aš tiesiog rinkausi labai didelį džipą. Dabar man viskas į bagažinę telpa – ir dviratis, ir paspirtukas, ir vežimėlis. Labai orientuojuosi ir į vaikus. Daug važinėju su vaikais, tad mašina man turi būti didelė ir talpi“, – teigė Viktorija.

„Delfi“ moters taip pat teiravosi, kokia ji yra, kai pati sėdi prie automobilio vairo. Jos atsakymas daugelį galėtų nustebinti.

„Aš labai mėgstu greitį, bet tenka važinėti pagal taisyklės, kad neprarasčiau teisių“, – juokėsi Viktorija.

Ir nors V. Siegel jau yra tekę vairuoti automobilius, apie kuriuos daugelis moterų gali tik pasvajoti, pati pašnekovė savo svajonių automobilį taip pat turi, tik, kaip teigė ji pati, jis, ko gero, nebūtų pritaikytas lietuviškam klimatui.

„Aš labai svajoju apie kabrioletą, bet su Lietuvos orais – nežinau, ar tai tinkamas automobilis“, – šyptelėjo ji.

Daugiau apie V. Siegel vizitą lenktynėse bei pokalbį su ja galite skaityti paspaudę čia.

Taip pat primename nuotraukų galeriją, kurioje – žinomi veidai, apsilankę lenktynėse:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)