Jau kurį laiką socialiniuose tinkluose atlikėjas E. Kučinskas dalijasi atostogų Graikijoje akimirkomis. Žinomas vyras, panašu, mėgaujasi ne tik saulės spinduliais, vietinių muzikos garsais, bet ir nuostabiu kraštovaizdžiu.

„Mano graikiškos odisėjos akimirka. Linkėjimai visiems!“ – šalia nuotraukos, kurią paviešino feisbuke, rašė E. Kučinskas.

Kiek vėliau žinomas atlikėjas pasidalijo ir trumpu vaizdo įrašu, kuriame įamžinta, kaip klausosi vietinio atlikėjo muzikos.

„Kadangi turiu priklausomybę nuo dainavimo, negaliu ramiai praeit pro gatvės muzikantus. Bičiuliai, kurie rūpinatės, ar įmečiau banknotą gatvės muzikantui, miegokit ramiai, įmečiau“, – šmaikštavo E. Kučinskas.

Po šiuo įrašu pasipylė sekėjų komentarai: „Tuoj išgirsim, kad jūs Graikijoje „uždarbiaujat“. O jei rimtai, tai labai smagu jus matyti ir girdėti. Šaunių jums atostogų“, „Jeigu gatvės muzikantas privertė sustoti , jūs jam skolingas!“, „Reikėjo dėt savo kepurę ant žemės ir sėst šalia“.

„Delfi“ primena, kad E. Kučinskas bene prieš pusmetį atostogavo Egipte. Tuo metu jis gerbėjams išsiuntė linkėjimų iš saulėtų kraštų ir prakalbo ir savo legendinės dainos „Noriu būt laimingas“ žodžiais.

„Kartais mūsų gyvenimuose būna akimirkų, kai it žaibas nutvieskia mintis: „Kaip norėčiau būt turtingas“. Turbūt kiekviename iš mūsų gyvena toks noras. Ir aš čia nematau nieko blogo. Visiems jums, ypač panelėms, merginoms ir moterims linkiu, kad jų vyrai ir draugai būtų turtingi.

Jūsų bachūriukas, Kučinskų Edmundukas“, – vaizdo įraše kalbėjo E. Kučinskas.

Pakilios nuotaikos atlikėjas namo skubėti nežada. „Dar šiek tiek pabūsiu. Juolab, kai Lietuvoje taip atšalo. Saulės mums visiems reikia prisigaudyti kuo daugiau“, – sakė dainininkas.

E. Kučinskas anksčiau „Delfi“ buvo pasakojęs, jog nemanė, kad kada grįš į feisbuką, kuriame kartą jau buvo netekęs savo tikros anketos. O netikrų čia – bent trys.

„Tai yra visiškai ne man. Absoliučiai. Aš nemoku ten būti savimi. Be to, kuriant turinį socialiniuose tinkluose, reikia įdėti labai daug darbo. Daugmaž žinomam atlikėjui, turinčiam šiokį tokį klausytojų ratą, negalima tiesiog kalbėti, kas ant liežuvio galo.

Turime daug pavyzdžių, kuomet žmonės papuola būdami, pavyzdžiui, nekokioje rytinėje būsenoje. Esu ganėtinai emocionalus. Galiu išdrėbti kažką iš pykčio, o paskui trejus metus gailėtis. Tad tai yra ne man.Žinau, kas yra feisbukas – savo paskyroje turėjau nemažai sekėjų, bet dėl kažkokios priežasties ji buvo panaikinta. Maniau, kad niekada negrįšiu į šį socialinį tinklą, kuriame, kiek žinau yra bent trys netikros mano anketos.

Tačiau aplinka bando įpiršti kitą nuomonę – socialiniai tinklai yra puiki galimybė pasiekti savo klausytoją, su juo komunikuoti. Tad nusprendžiau duoti dar vieną šansą feisbukui. Nors, tiesa pasakius, man atrodo neetiška socialiniame tinkle piršti klausytojams savo dainas ir dar prašyti, kad jie jomis dalintųsi. Visiškai nesolidu. Tiesa, asmeninį „Youtube“ kanalą turiu ir juo labai džiaugiuosi“, – „Delfi“ anksčiau sakė E. Kučinskas.