„Ponia Loreta, vakar labai gražiai atrodėt, kaip sugebėjot taip greitai susiorganizuoti makiažą ir šukuoseną, jeigu tik iš vakaro paaiškėjo dėl kandidatavimo į Seimo pirmininkus? Žiauriai greit čia viską padarėt ir labai puikiai“, - rašė Laura prisistačiusi DELFI skaitytoja.

„Noriu padėkoti tiems žmonėms, su kuriais kažkada teko dirbti, džiaugiuosi, kad net ir vidurnaktį paskambinus ir paprašius pagalbos, ryte šie klausimai buvo išspręsti. Nenoriu detalizuoti, kas padėjo, nes dar nuviliosite“, - šypsodamasi į klausimą atsakė Seimo pirmininkė.

Konferencijos metu taip pat buvo paklausta, kuriam dizaineriui ar stilistui politikė patikės formuoti savo, kaip Seimo pirmininkės, įvaizdį. Politikė atsakė, kad įvaizdį formuos pati, o jei reikės kokios pagalbos, kiekvienu atveju spręs atskirai.

DELFI primena, kad anksčiau L. Graužinienės įvaizdžiu rūpinosi ko gero garsiausias dizaineris Lietuvoje Juozas Statkevičius, stilistas Mantas Petruškevičius.

DELFI galerijoje - L. Graužinienės stiliaus metamorfozės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (328)